ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Η ατάκα που δεν ήταν τυχαία και οι οργανωμένοι

Δεν ήταν τυχαία η ατάκα του Δώνη για τους οργανωμένους, τι κρύβεται πίσω από αυτή;

Από το Σάββατο το βράδυ μετά τον αγώνα είχα γράψει ότι η ατάκα του Γιώργου Δώνη για τους οργανωμένους δεν ήταν τυχαία. Η χθεσινή ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ απλά το επιβεβαίωσε και έριξε μάλιστα λίγο φως στο τι ακριβώς ήθελε να δείξει ο Ελλαδίτης στην σχετική τοποθέτησή του.

Η κατάσταση στον Αρχάγγελο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Μετά και την εμφάνιση απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα υπάρχει μπόλικη μουρμούρα ενώ πρόκυψε και νέο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού με τον Ρουέδα. Ο Ισπανός αμυντικός κτύπησε στο γόνατο και θα περάσει σήμερα από εξετάσεις για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει την στιγμή που όλοι φοβούνται ότι θα επιβεβαιωθούν τα χειρότερα. Εν μέσω λοιπόν όλων αυτών των προβλημάτων φαίνεται ότι υπάρχει και ένα θέμα με τον κόσμο της ομάδας.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι οι πιο απαιτητικοί και θέλουν η ομάδα τους να παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο, όταν αυτό δεν γίνεται τότε κάποιες φορές συμβαίνουν άσχημες καταστάσεις στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο έγινε και το Σάββατο όταν πολλές φορές ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς τους ποδοσφαιριστές και τον ίδιο τον προπονητή που κάθε φορά ακούει αρκετά για τις επιλογές του. Ακριβώς όλη αυτή η άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε πίσω από τον Γιώργο Δώνη απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα ήταν που οδήγησε τον Ελλαδίτη τεχνικό στην δήλωση την οποία ευχαρίστησε τους οργανωμένους. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να στείλει το μήνυμα ότι η μουρμούρα εν ώρα αγώνα δεν βοηθά αλλά αντιθέτως αυτό που βοηθά είναι η στήριξη στα δύσκολα. «Κάκισε» με αυτό τον τρόπο την συμπεριφορά των λίγων που γιουχάισαν ποδοσφαιριστές θέλοντας να στείλει και μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων χθες έθιξε πιο ξεκάθαρα το θέμα που ήθελε να θίξει και ο Γιώργο Δώνης. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η μουρμούρα από κάποιους δεν είναι δικαιολογημένη. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα είχε για 60 λεπτά μια εικόνα τραγική. Μάλιστα αυτός δεν είναι ο πρώτος αγώνας που συμβαίνει αυτό, απλά προχθές δεν στοίχισε όπως έγινε απέναντι σε Άρη, Εθνικό, ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ανόρθωση. Ακριβώς αυτή η επανάληψη των κακών εμφανίσεων είναι που κάνει την κατάσταση οριακή.

Πάντως ο αγώνας απέναντι στην Ανόρθωση είναι από αυτούς που μπορούν να αντιστρέψουν πλήρως το κακό κλίμα ενώ ακολουθεί και η μεταγραφική περίοδος. Έχει λοιπόν ο Γιώργος Δώνης δύο μέρες μπροστά του να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να πάρει μια υπέρ-πολύτιμη νίκη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Παραμένει ακόμα Ευρωπαίος

ΑΠΟΕΛ: Παραμένει ακόμα Ευρωπαίος

Παρόλο που φέτος δεν συμμετείχε σε κάποιο όμιλο είναι στην 58η θέση της UEFA, με την υψηλότερη βαθμολογία κυπριακής ομάδας ...
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ