ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Η απουσία του γρήγορου γκολ...

Ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσει ο Δώνης είναι και το γρήγορο γκολ

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο να έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και η απόδοση του να ήταν πραγματικά καλή, όμως για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο (0’ – 15’). Το γεγονός αυτό πάντως πάει να εξελιχθεί σε μια αρνητική παράδοση καθώς σε 8 παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ δεν σκόραρε ποτέ στο πρώτο τέταρτο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν γενικότερα πρόβλημα με το εύκολο τέρμα και αυτό είναι κάτι που πλήρωσαν αρκετές φορές. Είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσει ο Γιώργος Δώνης. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τους επιθετικούς της ομάδας, αλλά γενικότερα την επιθετική ανάπτυξη. Φυσικά με την αλλαγή συστήματος του Δώνη στο παιχνίδι με τη Πάφο είδαμε αρκετές περισσότερες ευκαιρίας από πλευράς «Γαλαζοκιτρίνων».

Από την άλλη βέβαια ο ΑΠΟΕΛ δεν τα παρατά ποτέ. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει πετύχει τα περισσότερα της τέρματα στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο (75’ - 90’). Πέντε από τα δεκατρία τέρματα τους, οι «Γαλαζοκίτρινοι» τα πέτυχαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Σίγουρα το γρήγορο τέρμα χρειάζεται στον ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό καθώς αποβάλει το άγχος και βοηθά στην ψυχολογία, αλλά και στο να έρθει εύκολα η νίκη καθώς οι αντίπαλοι αναγκάζονται να αλλάξουν ως ένα σημείο τον αμυντικό τους προσανατολισμό και έτσι υπάρχουν περισσότεροι χώροι. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να δουλέψει ο Δώνης με τους παίκτες του στον τομέα αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση