ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Η ανάγκη για εσωτερικές μεταγραφές

Παρά τις μεταγραφές οι ατυχίες των τραυματισμών αναγκάζουν τον Δώνη να ψάξει λύσεις εκ των έσω

Εφραίμ Γεωργίου

Η φετινή σεζόν δεν κυλά σε καμιά περίπτωση όπως την υπολόγιζαν στον ΑΠΟΕΛ. Ιδιαίτερα το λεπτό θέμα των τραυματισμών έχει βασανίσει τους «γαλαζοκίτρινους». Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε. Από τον Μιλάνοφ, τον Βάτερμαν, τον Ρουέδα τον Εμπεσίλιο που έχασε αρκετά παιχνίδια, τον Εφραίμ που ακόμη να βρει πατήματα του και πολλούς άλλους. Οι τέσσερις μεταγραφές θα γίνουν, όμως ίσως στη φετινή σεζόν αυτό δεν αρκεί. Ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να βρει τις λύσεις εκ των έσω, αυτό που είθισται να λέμε εσωτερικές μεταγραφές.

Τέτοιες περιπτώσεις σαφώς και υπάρχουν στον ΑΠΟΕΛ. Πρώτος και καλύτερος ο Λούκας Σόουζα. Το καλοκαίρι, το σίριαλ της μεταγραφής του κράτησε μπόλικο καιρό, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν πως ερχόταν από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και 6μηνη αποχή. Αυτό φαίνεται πως επηρέασε τον Σόουζα και μέχρι σήμερα στις 10 συμμετοχές (608 λεπτά) που μετρά μέχρι στιγμής, δεν έδειξε πως επανήλθε πλήρως. Βέβαια μοναδική εξαίρεση ήταν το παιχνίδι με την Ανόρθωση, καθώς εκεί ο Σόουζα ήταν εξαιρετικός, ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο γήπεδο. Έτσι με φάρο τη συγκεκριμένη εμφάνιση ο Σόουζα μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική εσωτερική μεταγραφή.

Από την άλλη υπάρχει και ο Νικόλας Ιωάννου. Ο νεαρός της περυσινή σεζόν, ήταν η αποκάλυψη του ΑΠΟΕΛ. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά (με την ανυπαρξία των Γιαμπερέ και Αστίθ) ώστε να βρεθεί ένας σταθερός παρτενέρ στον Μερκή. Ο νεαρός τα πήγε εξαιρετικά και ξεχώρισε. Βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου, όμως η ατυχία τον κτύπησε και ένας σοβαρός τραυματισμός τον έθεσε νοκ άουτ. Ο Ιωάννου μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψει πλήρως και σιγά σιγά θα πάρει παιχνίδια πάνω του. Το ταλέντο και το τι είναι ικανός να πράξει στο γήπεδο είναι δεδομένα. Αν καταφέρει να παρουσιάσει όλα τα θετικά του στοιχεία στο γήπεδο τότε σαφώς και θα αναφερόμαστε σε ακόμη μια εξαιρετική μονάδα που θα βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι στοιχείο κλειδί για τη συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ. Οι τραυματισμοί που χτύπησαν και χτυπούν ακόμη την ομάδα είναι υπερβολικοί και το θέμα αυτό θα πρέπει να το εξετάσουν προσεκτικά στον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια ο Δώνης οφείλει να εργαστεί με συγκεκριμένα δεδομένα και έτσι οι λύσεις εκ των έσω είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένο να βρεθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Το στοίχημα με Μπέζιακ

ΑΠΟΕΛ: Το στοίχημα με Μπέζιακ

Στο πρόσωπο του Σλοβένου οι «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν πως θα βρουν αυτόν που θα αποτελέσει την αναφορά του στην επίθεση ...
Γιάννης Κουδουνάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X