ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Για να ζήσει παρόμοιες στιγμές

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Ανδρέας Παφίτης

Χθες γράφαμε ότι όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στην Τότεναμ ο ΑΠΟΕΛ θα έγραφε ιστορία. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η χθεσινή μέρα ήταν ιστορική για τους «γαλαζοκίτρινους» για πολλούς λόγους.

Ααυτή ήταν η πιο μεγάλη εκδρομή οπαδών Κυπριακής ομάδας στο εξωτερικό και σίγουρα θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας αφού δύσκολα θα επαναληφθεί

Χθες το βράδυ στο Γουέμπλεϊ είδαμε 6500 οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να στηρίζουν για ενενήντα λεπτά την ομάδα τους και να την χειροκροτούν στο τέλος του αγώνα αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε. Ήταν αυτή η πιο μεγάλη εκδρομή οπαδών Κυπριακής ομάδας στο εξωτερικό και σίγουρα θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας αφού δύσκολα θα επαναληφθεί. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε ένα ωραίο τέλος σε ένα όμορφο παραμύθι που όμως δεν θα έχει συνέχεια. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την πορεία του ΑΠΟΕΛ ως αποτυχημένη αφού είχε να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που στα καλά τους θα μπορούσαν ακόμη και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Έτσι το γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική και τελικά αποκλείστηκαν στη διαφορά τερμάτων καταδεικνύει το πόσο αξιοπρεπής πορεία έκανε ο ΑΠΟΕΛ.

Πλέον η Ευρώπη τελείωσε και στον Αρχάγγελο κοιτάνε τους άλλους δύο στόχους της σεζόν που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψαν χθες στο Γουέμπλεϊ ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να κατακτήσουν το double με αυτούς να τους χειροκροτούν για την εκπληκτική τους παρουσία. Όλοι όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή γνωρίζουν ότι αν θέλουν να παίξουν ξανά Τσάμπιονς Λιγκ και να ζήσουν παρόμοιες στιγμές τότε οφείλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Είναι γι’ αυτό που τώρα θα δούμε και τις πραγματικές δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Πάντως ο Γιώργος Δώνης περιμένει να δει ακόμη περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του φτάνει αυτοί να παραμένουν υγιείς.

Με αυτό το όμορφο τέλος λοιπόν τελείωσε άλλο ένα όμορφο ταξίδι για τον ΑΠΟΕΛ στα «αστέρια». Πλέον είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών αν θα αγωνίζονται σε αυτά και του χρόνου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση