ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Γερμανοί επενδυτές με την προοπτική ιδιόκτητου γηπέδου

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του κινήθηκαν «αστραπιαία» μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Γιουρόπα Λιγκ..

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι φήμες των τελευταίων ημερών που έφερναν ξένους επενδυτές να δείχνουν ζεστό ενδιαφέρον για τον ΑΠΟΕΛ, φαίνεται πως μετατρέπονται σε πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, γερμανική εταιρεία είναι πρόθυμη να αγοράσει σημαντικό αριθμό μετοχών της εταιρείας των γαλαζοκιτρίνων. Αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, τότε στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ θα μπει άμεσα ποσό που θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η εν λόγω συμφωνία δεν σταματάει εδώ, καθώς οι Γερμανοί πιθανόν να εμπλακούν μελλοντικά στην ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του κινήθηκαν «αστραπιαία» μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες που προέκυψαν ή που θα προκύψουν μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα, στην οποία θα ρίξει περισσότερο… φως τόσο στην επικείμενη συμφωνία με την γερμανική εταιρεία, όσο και στα γενικότερα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X