ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Φτάνει στα €16εκ. η γερμανική επένδυση

Πολύπλευρη η συμμετοχή των νέων...παικτών στα της εταιρείας

Οι επαφές της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη με τους Γερμανούς επενδυτές που επέδειξαν ενδιαφέρον να εμπλακούν στα της εταιρείας και του γηπέδου φαίνεται πως μπήκαν στο τελικό στάδιο και το ποσό που αναμένεται να επενδυθεί είναι σημαντικό.

Το ύψος του ποσού που θα δοθεί από μεριάς των επενδυτών ανέρχεται σε €16εκ. και αφορά τρεις διαφορετικούς τομείς.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το TVONE στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το ύψος του ποσού που θα δοθεί από μεριάς των επενδυτών ανέρχεται σε €16εκ. και αφορά τρεις διαφορετικούς τομείς.

Ο πρώτος αφορά να κάνει με το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας και ανέρχεται σε €2,5εκ. που αντιστοιχεί σε αριθμό μετοχών που έμειναν αδιάθετες. Τα λεφτά αυτά θα μπουν άμεσα όταν κλείσει η συμφωνία.

Οι άλλοι δυο αφορούν στο γηπεδικό με ποσό €6εκ. να δίνεται για το 25% των μετοχών της εταιρείας διαχείρισης του νέου γηπέδου και άλλα €7,5εκ. για τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος για πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με το τι μεταδόθηκε, η συμφωνία βρίσκεται στα τελικά της στάδια καθώς τυγχάνει νομοτεχνικής μελέτης και αφού εγκριθεί τότε θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε πως όπως έχει ξεκαθαριστεί και επισήμως, ο Πρόδρομος Πετρίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου όταν θα είναι σε θέση να ανακοινώνει πράγματα για τη συμφωνία αυτή με τις επαφές να είναι πλέον στο τελικό τους στάδιο.

Πέραν από τη ρευστότητα, που για κάθε εταιρεία είναι το βασικό για τη λειτουργία της, προκύπτει και η αποφασιστικότητα για να προχωρήσει το θέμα της δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X