ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Επιπλέον αντίπαλος οι τραυματισμοί

Η ομάδα ταλαιπωρείται εδώ και πολύ καιρό

Έχει καταντήσει ο φόβος και ο τρόμος των φίλων του ΑΠΟΕΛ αυτό το ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλει το γραφείο τύπου της εταιρείας για τα όσα γίνονται στις προπονήσεις. Πάει καιρός που από τέτοια δελτία πληροφορήθηκαν για σοβαρούς τραυματισμούς παικτών τους και προκάλεσαν βέβαια αλυσιδωτά προβλήματα.

Ας μην ξεχνάμε πως αυτό το υπεράριθμο ρόστερ που προσπαθεί να ξεμπλέξει η διοίκηση Πετρίδη αποδεσμεύοντας κάποιους παίκτες που δε χωράνε, λόγω αυτών των τραυματισμών που προέκυψαν πέρσι δημιουργήθηκε.

Ούτε φέτος μπορεί να λεχθεί πως ξεκίνησαν καλά τα πράγματα, αφού ήδη ο Μπαλταζάρ μετρά απώλειες εν μέσω των κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ αν βάλουμε στην εξίσωση πως κι ο ίδιος ψάχνεται γενικώς το έργο του συλλόγου να σώσει ότι σώζεται στην Ευρώπη δυσκολεύει.

Σκεφτείτε μόνο πως Ντε Βινσέντι και Καζού ήταν βασικοί στο πρώτο ευρωπαϊκό αλλά μη διαθέσιμοι στο δεύτερο. Ο Αλωνεύτης μπήκε αλλαγή και στα δυο αλλά τέθηκε κι αυτός νοκ άουτ για τα δυο επόμενα μάλλον και το τρίτο. Ο Νατέλ επίσης μπήκε αλλαγή και στα δυο αλλά τέθηκε εκτός λίστας, Ο βασικός δεξιός μπακ του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μισό πέρσι, Νσούε, έχασε με τραυματισμό και τα δυο πρώτα, ο Καρλάο κρίθηκε ανέτοιμος να παίξει στο πρώτο και πάει λέγοντας. Με αυτό τον τρόπο η λέξη ομοιογένεια είναι κάτι σαν κινέζικα σε μια περίοδο που κρίνεται το μέλλον του ΑΠΟΕΛ στο Europa.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς με Σούντουβα ξεκίνησαν οι Βάτερμαν, υπέστη σοβαρό τραυματισμό πέρσι, Μιλάνοφ, εκτός λίστας λόγω σοβαρού τραυματισμού πέρσι, Καζού (ντεμπούτο), τραυματίστηκε στο πρώτο, Μερκής, δεν έπαιξε στο δεύτερο καθώς προτιμήθηκε ο Καρλάο, Ταβάρες (ντεμπούτο), Μοράις, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, τραυματίστηκε και έχασε το δεύτερο, Ντελατόρε, Σάλαι, Αλ Τάμαρι (ντεμπούτο).

Από τους 11 βάλαμε υποσημειώσεις στους εφτά. Στον επαναληπτικό ο προπονητής έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές και δυο τακτικής. Εφραίμ, Ιωάννου, Καρλάο και Ποτέ ξεκίνησαν, Ντέβι, Καζού, Σάλαι και Μερκής έμειναν εκτός. Πολλές για μια βδομάδα διαφορά αν και σε γενικές γραμμές η ομάδα λειτούργησε καλύτερα.

Τώρα ο προπονητής καλείται να κάνει διαχείριση του υλικού του με μια ακόμα απουσία παίκτη που έβαζε ως αλλαγή και να πάει με τη Φλόρα να προκριθεί. Είναι μια κατάσταση μη ηρεμίας που επικρατεί και μόνο ένα καθαρό σκορ με τους Εσθονούς θα βοηθήσει. Θέμα σύγκρισης ποιότητας δεν τίθεται. Πρέπει όμως η ποιότητα να βγει στο γήπεδο.

Υ.Γ.: Όπως είναι διαμορφωμένη η λίστα του ΑΠΟΕΛ για τα ματς με Φλόρα Ταλίν, τη θέση του Στάθη μπορεί να πάρει μόνο Κύπριος παίκτης. Για να μπει π.χ. ο Νατέλ πρέπει να διαγραφεί κάποιος από τις 17 ελεύθερες θέσεις.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X