ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Έπιασε τον στόχο των 8000 διαρκείας

Έφυγαν 8000 διαρκείας στον ΑΠΟΕΛ

Με το που ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ τα διαρκείας, ο στόχος της ομάδας ήταν ένας. Να φύγουν 8000 διαρκείας. Ένας αριθμός αρκετά μεγάλος και δύσκολος. Μάλιστα όταν μιλούμε για Κύπρο ο αριθμός αυτός πραγματικά αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Μέσα στις πρώτες μέρες έφυγαν πολλά διαρκείας και το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που είχαν την περασμένη σεζόν διαρκείας το ανανέωσαν. Η δε κίνηση της διοίκησης να εκδώσει τα διαρκείας «Legend» έδωσε μια πολύ σημαντική ώθηση μιας και αυτό περιλαμβάνει και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδι. Πέραν όμως του Legend το γεγονός πως η κατηγορία διαρκείας «Mono APOEL» δίνει προτεραιότητα για τα Ευρωπαϊκά αποτελεί επίσης ένα σημαντικό κίνητρο.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΑΠΟΕΛ είχε και τιμωρίες, κάτι που κάνει ακόμη πιο σημαντικό τον αριθμό 8000

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ, έχει σταθερά ψηλό αριθμό διαρκείας. Δεν μπορεί να είναι έκπληξη αυτό, μιας και οι επιτυχίες της ομάδας είναι πολλές. Επιτυχία όμως αποτελεί το γεγονός πως ο στόχος ήταν αρκετά ψηλός και επιτεύχθηκε. Και μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε 8000 χιλιάδες διαρκείας, τότε τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΑΠΟΕΛ είχε και τιμωρίες, κάτι που κάνει ακόμη πιο σημαντικό τον αριθμό αυτό.

Με την πιο κάτω εικόνα ήρθε η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ