ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Επέστρεψαν αλλά...

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Εφραίμ Γεωργίου

Είναι γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη του περίοδο (στο φετινό πρωτάθλημα) σε σχέση με το ιατρικό του δελτίο. Πλέον οι απουσίες των «Γαλαζοκίτρινων» είναι πολύ πιο λίγες σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες.

Το γεγονός αυτό σίγουρα είναι πέρα για πέρα θετικό για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος θα μπορέσει να εφαρμόσει το rotation αλλά και να καταστρώσει τα πλάνα του με αρκετές επιλογές. Η αλήθεια να λέγεται μέχρι στιγμής ο Δώνης δεν είχε και πολλές επιλογές, καθώς οι τραυματισμοί έφταναν περίπου διψήφιο αριθμό.

Από την άλλη βέβαια αν ένας παίκτης δεν είναι 100%, ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει την χρησιμοποίηση του. Υπάρχει πάντα η περίπτωση υποτροπής και αυτό είναι κάτι που καλούνται να προσέξουν στον «Αρχάγγελο». Οι τραυματίες γενικότερα και η αποθεραπεία τους είναι ένα πονεμένο κεφάλαιο στον φετινό ΑΠΟΕΛ, και έτσι όλοι στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο το αντιμετωπίζουν με μεγάλη προσοχή.

Φυσικά το ποιοι μπορούν να αγωνιστούν και ποιοι όχι, θα το κρίνει ο Γιώργος Δώνης μαζί με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Υπάρχουν ακόμη τρεις προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή και το ντέρμπι και έτσι είναι ακόμη νωρίς για υποθέσεις περί ενδεκάδας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Δώνης θα δώσει φανέλα βασικού στους πιο έτοιμους και σε αυτούς που θα αποδείξουν στις προπονήσεις πως μπορούν και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τους ταιριάζει

Τους ταιριάζει

Το 3-5-2 αναδεικνύει τις επιθετικές αρετές των Καζού και Νσούε χωρίς να υπάρχουν αμυντικά κενά
 |  HOT SPOT
Απότο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: Συνέπεια και βαθμοί...

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα σ’ έναν αγώνα στον οποίο έχουν στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ