ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Επενδυτές,ιδιόκτητο γήπεδο και φορ

Θέματα που τρέχουν και θα τρέξουν από τη διοίκηση των πρωταθλητών

Είναι γεγονός πως μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ ανέμενε να ακούσει τον Πρόδρομο Πετρίδη να μιλά σε συνέντευξη τύπου για όλα τα θέματα της εταιρείας, όπως ο ίδιος άλλωστε είχε προαναγγείλει. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει γίνει, όμως ο πρόεδρος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι δεδομένο πως θα την πραγματοποιήσει.

Ουσιαστικά περιμένει μέχρι να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στο κεφάλαιο των επενδυτών πριν προχωρήσει σε δημοσιοποίηση κάποιων πραγμάτων και είναι για αυτό που καθυστερεί η συνέντευξη τύπου.

Παράλληλα, στον ΑΠΟΕΛ ήταν χαρούμενοι για την παρουσία του κόσμου στο FanDay αλλά και ικανοποιημένοι που αυτό έγινε στον ανακαινισμένο «PariMatch Αρχάγγελο». Εγκαταστάσεις που είχε την ευκαιρία και ο κόσμος να δει από κοντά και να ξεναγηθεί. Τονίζεται πως μεγάλος στόχος ήταν και παραμένει το ιδιόκτητο γήπεδο.

Στα του αγωνιστικού, επισημαίνεται το γεγονός πως στη θέση του κεντρικού επιθετικού φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα που θα επιχειρήσουν να διορθώσουν μέσα από τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X