ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με Pizza Hut

Η συνεργασία έχει διάρκεια ένα χρόνο..

Την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία PIZZA HUT ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία θα έχει διάρκεια ένα χρόνο. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση, η εν λόγω αλυσίδα εστιατορίων θα προμηθεύει πίτσες τους ποδοσφαιριστές μετά από κάθε αγώνα, αλλά και το Fan Day.

Αναλυτικά: «Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την PIZZA HUT τη μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο. Η PIZZA HUT θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή πίτσας των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας μετά από κάθε επίσημο αγώνα. Επιπλέον η PIZZA HUT θα υποστηρίξει εταιρικές εκδηλώσεις όπως το Fan Day καθώς και εκδηλώσεις της Ακαδημίας μας. Η συνεργασία έχει διάρκεια ένα χρόνο.

PIZZA HUT

Η Pizza Hut είναι η 1η διεθνής αλυσίδα εστιατορίων που έφτασε στην Κύπρο το 1991. Έκτοτε, τίποτα στην πορεία της δεν υπήρξε δεδομένο, Πρώτη λανσάρει την υπηρεσία κατ’ οίκο παράδοσης (Delivery) φαγητού στο νησί. Πρώτη ανακοινώνει στην Ευρώπη την άφιξη του brand των Wingstreet και της Stuffed Crust Pizza και μας μαθαίνει να τρώμε την πίτσα αλλιώς, ενώ δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι το σπίτι της αγαπημένης Pan πίτσας και η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο.

Όλη η φιλοσοφία της Pizza Hut περιστρέφεται γύρω από μια πρόταση: Κάθε βραδιά πίτσας πρέπει να είναι ξεχωριστή! Η δημιουργία λοιπόν της τέλειας πίτσας για την τέλεια στιγμή είναι για το προσωπικό της Pizza Hut ένα μεγάλο πάθος. Όποια ζύμη και εάν επιλέξετε να ξέρετε ότι θα είναι η φρέσκια ζύμη της ημέρας! Όποια υλικά και να προσθέσετε, θα είναι τα πιο φρέσκα υλικά των τοπικών προμηθευτών.

Σήμερα, με 36 εστιατόρια Παγκύπρια και πάνω από 800 team members η Pizza Hut συνεχίζει να μεγαλώνει με τον ίδιο ζήλο και πάθος για τις πιο μαγικές βραδιές πίτσας»!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X