ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Εκεί «κολλάει» η μεταγραφή του Βάντερ στο Ντουμπάι

Oι Άραβες επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα τον Βάντερ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι για τον Βάντερ Βιέιρα έχει ενώπιον της η διοίκηση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.

Η προσφορά των Αράβων ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το ποσό κρίνεται ικανοποιητικό από τους διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» ωστόσο γίνονται και δεύτερες σκέψεις καθώς ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βάντερ είναιμέσα στους πιθανούς υποψήφιους προς αποχώρηση για να αδειάσει θέση στους ξένους-κοινοτικούς προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα εκεί που χρειάζεται. Αν η πρόταση των Αράβων ερχόταν μετά τους αγώνες με τη Σλάβια θα γινόταν αποδεχτή χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Άραβες επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα τον Βάντερ, κάτι το οποίο βάζει σε σκέψεις τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του ελέω Σλάβια.

Οι Άραβες κατέστησαν σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ με τη Σλάβια για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο.

Εάν ο Γιώργος Δώνης θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Βάντερ στα παιχνίδια με την Σλάβια τότε δεν θα προχωρήσουν οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ στην (άμεση) πώληση του Βραζιλιάνου.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X