ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Αγώνας που δεν χωρά υποτίμηση

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Σάββας Λαζανιάς

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή που υπήρξε στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Η ομάδα της Λευκωσίας θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα στο ΓΣΖ.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστούν με τη δέουσα σοβαρότητα στο αυριανό παιχνίδι

Γράφουμε τη λέξη «τυπικά» γιατί πέρα από την αλλαγή έδρας (έγινε λόγω της επανασποράς του αγωνιστικού χώρου του ΓΣΠ), οι «γαλαζοκίτρινοι» θα στερηθούν και το μεγάλο τους «όπλο» που είναι ο κόσμος της ομάδας, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο τα γυναικόπαιδα και οι συνταξιούχοι.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι, γεγονός που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, η οποία διαγράφει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η Δόξα θα πάει αύριο στο ΓΣΖ για να διεκδικήσει το τρίποντο, κάτι το οποίο τονίζονται μέσα από δηλώσεις των διοικούντων της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν καθόλου τη Δόξα. Η ομάδα του Χατζηλούκα δεν βρίσκεται τυχαία στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη υποτιμήσουν το παιχνίδι, έστω και ελάχιστα, στο τέλος θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.gapgroup.com/six-payment-services

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

www.pepsis.com.cy 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ