ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Χάτζι για ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη παραχώρησε ο προπονητής Βιτορούλ Γκεόργκε Χάτζι μετά την ήττα της ομάδας του από την Ντιναμό Βουκουρεστίου με 0-1 για το πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Αναλυτικά τι είπε ο Χάτζι:

"Συγχαίρω την Dinamo για την νίκη. Είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε καλή παρουσία στα 60 λεπτά. Είμαι θυμωμένος με όσα είδα στο τελευταίο ημίωρο. Είμασταν και τυχεροί σε κάποιες φάσεις και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει όταν θα είμαστε άτυχοι...  Οι αλλαγές μου στη διάρκεια του αγώνα δεν έφεραν αυτό που ήθελα, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτούς ππυ μπήκαν στο ματς, αφιύ δεν έφεραν την ενίσχυση που έπρεπε.

Ο Eric είδατε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για 90 λεπτά, του λείπει η φυσική κατάσταση.

"Τώρα ο μεγάλος μας στόχος είναι το ματς με το ΑΠΟΕΛ,θα είναι ένα σκληρό ματς. Πάμε εκεί να πάρουμε την πρόκριση σε ότι συνθήκες και αν συναντήσουμε. 

Θα παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε... στη ζωή δεν έχεις παρά να δουλεύεις. Αν περάσουμε το ΑΠΟΕΛ θα είμαστε στα play-off.  Ελπίζουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά εκεί..."

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση