ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος θα είναι εκεί αλλά...

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Ο αγώνας της χρονιάς πλησιάζει για τον ΑΠΟΕΛ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο κυλάνε οι μέρες πρέπει να ετοιμάζονται καλύτερα γι’ αυτόν. Ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση στον Αρχάγγελο και κάπως έτσι ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Ελλαδίτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι να προλάβει να βελτιώσει ότι βελτιώνεται προκειμένου η ομάδα να μην παρουσιάσει ξανά τα ίδια χάλια με τους προηγούμενους αγώνες. Γράψαμε πρόσφατα ότι μια αλλαγή προπονητή μπορεί να αλλάξει το κλίμα σε μια ομάδα αφού τις πλείστες φορές λειτουργεί ευεργετικά για τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο το να λέμε ότι αυτό έγινε ήδη με τον Δώνη να έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα είναι το λιγότερο υπερβολή.

Πάντως το ζητούμενο την Τετάρτη είναι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να μπουν με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να «τρομάξουν» τους άπειρους Ρουμάνους. Σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί αυτό θα παίξει και ο κόσμος της ομάδας που για ακόμη μια φορά θα δώσει βροντερό παρόν. Η προπώληση μέχρι το βράδι της Παρασκευής κινείτο σε αρκετά καλά επίπεδα αφού 9 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ είχαν εξασφαλίσει θέση μέσα στο γήπεδο. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες όλο και περισσότεροι φίλοι της ομάδας θα τρέξουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους. Πάντως η παρουσία τους στον αγώνα ίσως παίξει σημαντικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης. Το γεγονός ότι οι Ρουμάνοι είναι άπειροι από τέτοιες καταστάσεις αλλά και το γεγονός ότι πολύ πιθανό να μην έχουν βιώσει τέτοια ατμόσφαιρα στο παρελθόν θεωρείται σίγουρο ότι θα τους επηρεάσει.

Είναι γι’ αυτό που είδαμε σήμερα το πρωί τον ΑΠΟΕΛ να κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για να παρευρεθούν στο γήπεδο και να σπρώξουν τους πρωταθλητές προς την νίκη που θα φέρει την πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 7η φορά. Ωστόσο μπάλα δεν παίζει ο κόσμος ή τουλάχιστον μόνο ο κόσμος αφού ο κυριότερος παράγοντας που μπορεί να φέρει την ανατροπή είναι η απόδοση των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Μόνο αν αυτοί παρουσιαστούν όπως πρέπει θα υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ. Επομένως θα πρέπει να αντλήσουν δύναμη από την υποστήριξη που θα τους δώσει ο κόσμος ενώ η δίψα τους για την νίκη θα πρέπει να είναι τεράστια.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν συνεχίζει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ την προετοιμασία του το μοναδικό πρόβλημα που υφίσταται να είναι ο τραυματισμός του Ποτέ. Ο Γιώργος Δώνης σίγουρα θα ήθελε τον έμπειρο επιθετικό στη διάθεσή του και γι’ αυτό θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X