ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγμένος... όχι στα πρόσωπα

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα προπονηθούν για πρώτη φορά σήμερα κάτω από τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού, Γιώργου Δώνη. Πέραν από την πρώτη γνωριμία σήμερα θα ξεκινήσει για τα καλά η δουλειά ενόψει του πολύ κρίσιμου επαναληπτικού με την Βιτορούλ.

Ο Γιώργος Δώνης καλείται να αλλάξει άρδην την ομάδα του προκειμένου να καταφέρουν οι πρωταθλητές να πάρουν την πρόκριση. Το έργο του δεδομένα είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν αναλογιστούμε την ποιότητα της Βιτορούλ. Ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ είναι… ΑΠΟΕΛ και ειδικά μπροστά στο κοινό του μπορεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό είναι πολύ πιθανό οι «γαλαζοκίτρινοι» να μην έχουν απουσίες από τραυματισμούς αφού στην προπόνηση της Πέμπτης όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Οι δύο μεγαλύτερες επιστροφές ακούνε στο όνομα Γιώργος Εφραίμ και Καρλάο ωστόσο σημαντική είναι και η επιστροφή του Ποτέ. Παρόλα αυτά δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αφενός ο Κύπριος μέσος και ο Βραζιλιάνος αμυντικός δύσκολα θα είναι έτοιμοι να ριχτούν από την αρχή στην μάχη σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα με τόσες ψηλές απαιτήσεις. Αφετέρου οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια φυσιολογικά έχουν περισσότερη χημεία μεταξύ τους, στοιχείο που είναι απαραίτητο για να έρθει τελικά η πολυπόθητη ανατροπή. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα δούμε αλλαγές από τον Γιώργο Δώνη οι οποίες αν και δεν θα αφορούν τα πρόσωπα θα αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα.

Γράφαμε και το πρωί για τα στοιχεία που φέρνει μαζί του ο Γιώργος Δώνης στην ομάδα και ένα από αυτά είναι και το επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής. Έτσι πολύ πιθανό να δούμε τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη με ένα διαφορετικό σχηματισμό που θα έχει ως σκοπό την δημιουργία πολλών ευκαιριών και συνεπώς και την επίτευξη τουλάχιστον δύο γκολ που είναι το ζητούμενο. Τέλος οι εκτιμήσεις λένε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπουν με δύναμη στον αγώνα προκειμένου να φέρουν προ εκπλήξεως τους Ρουμάνους.

Βέβαια όλα αυτά είναι απλά εκτιμήσεις που εκφράζονται στο χαρτί και συνεπώς δεν ξέρουμε αν θα εφαρμοστούν στην πράξη. Πάντως ο στόχος της Τετάρτης είναι ξεκάθαρος και γι’ αυτόν θα παλέψουν όλοι. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X