ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέιν: «Ο καλύτερος μισθός που θα έχω πληρωθεί»

Ο Μάριο Μπέιν συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις του σε Ολλανδικά μέσα αφού μετά την τοποθέτησή του περί αντίληψης του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε άλλη μια προκλητική για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ δήλωση.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην Ολλανδική ιστοσελίδας NOS αναφέρθηκε στην αποζημίωση που θα πάρει μετά το διαζύγιο χαρακτηρίζοντάς την ως τον καλύτερο μισθό που θα έχει πάρει.

Ασφαλώς και είναι δικαίωμά του να ζητήσει τα λεφτά που θα έπαιρνε και πολύ καλά κάνει να τα ζητήσει ωστόσο θα έπρεπε να ήταν πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του ειδικά από την στιγμή που η ομάδα που μας παρουσίασε στο γήπεδο ήταν μαύρο χάλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φέρθηκα ηλίθια. Αν πας σε αυτή τη χώρα, ξέρεις ότι κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά δεν το προέβλεψα» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το πώς απολύθηκε ανέφερε «Όταν με κάλεσε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ομάδας νόμισα ότι θα ήθελε να μου δώσει εντολές για το πώς να προπονώ, κάτι που δεν θα δεχόμουνα. Αλλά μου είπε να σταματήσω ότι κάνω γιατί απολύομαι».

Ενώ για την αντίδρασή του είπε «Τον ρώτησα τι εννοεί όταν λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Η απάντηση του ήταν ότι οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι και έπρεπε να λάβει δράση. Εγώ του είπα ότι  Αν συμπεριφέρεσαι τόσο συναισθηματικά, θα μαζέψω τις βαλίτσες μου και θα φύγω».

Στο τέλος άφησε την επίμαχη δήλωση αφού ερωτώμενος για την αποζημίωσή του ανέφερε «Ναι, χαχα, θα έχω τον καλύτερο μισθό που έχω πληρωθεί ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X