ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπέιν: «Ο ΑΠΟΕΛ, να καταλάβει το επίπεδό του»

Ο Μάριο Μπέιν για το διαζύγιο με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Μάριο Μπέιν παραχώρησε δηλώσεις στην πατρίδα του, http://www.rijnmond.nl, όπου αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Έκανε αναφορά σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο Πρόδομο Πετρίδη. «Δεν μπορούμε να χάσουμε στη Ρουμανία», του είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πρόεδρος είπε πως οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και κάτι πρέπει να κάνει. Εγώ απάντησα: «Είμαστε μια συνηθισμένη ομάδα από την Κύπρο και μπορούμε να χάσουμε ένα ματς», αλλά δεν υπάρχει υπομονή και για αυτό πετούμε για Ολλανδία αύριο».

Σε σχέση με την αντίδραση των παικτών είπε: «Ξαφνιάστηκαν και οι παίκτες. Είμαι ο 14ος προπονητής σε τέσσερα χρόνια που απομακρύνομαι. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, αλλά ήδη ο κόσμος βράζει. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Το καταληκτικό του σχόλιο: «Είναι πολύ καλός σύλλογος με φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να ξέρεις ποιο είναι το επίπεδό σου. Αν χάνεις 1-0 από ένα πολύ καλό αντίπαλο στο τσάμπιονς λιγκ, δεν πρέπει να σε μπερδεύει. Αλλά αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση