ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται Κύπρο και υπογράφει ο Δώνης

Πλέον είναι οριστικό. Ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα βρήκε σε όλα με τον Ελλαδίτη, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο εντός της ημέρας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Τις επαφές του Γιώργου Δώνη με τον ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε πρώτη η ιστοσελίδα μας, www.24sports.com.cy, με χθεσινά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη, θα προηγηθεί η επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Μάριο Μπέιν. Ο Ελλαδίτης θα έρθει με όλη την ομάδα των συνεργατών του στην Κύπρο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και γυμναστής και κουμπάρος του, Γρηγόρης Γιωργίτσας. Τα υπόλοιπα μέλη της προπονητικής του ομάδας είναι ο Μάκης Αγγελίνας, o Μίοντραγκ Μένταν και ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης. 

Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν ότι με την έλευση του Γιώργου Δώνη θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα προς το καλύτερο ενόψει και του επαναληπτικού με την Βιτορούλ.

Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κοοουτσάρει τον ΑΠΟΕΛ ο Ελλαδίτης στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Βιτορούλ, παρά το γεγονός ότι μεσολαβεί ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα πέντε μερών.

Έφυγε επιτυχημένος

Ο Γιώργος Δώνης αν και ήταν γενικά παραδεκτό ότι ήταν από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από τον ΑΠΟΕΛ έφυγε τελικά κακήν κακώς από τους «γαλαζοκίτρινους». Ουσιαστικά ο Ελλαδίτης τεχνικός πλήρωσε την επιμονή του στην στήριξη στον κουμπάρο του και γυμναστή στο τεχνικό του επιτελείο τον Γρηγόρη Γεωργίτσα. Σε αυτόν χρεώθηκαν τότε οι πάρα πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί, ωστόσο ο Δώνης αρνήθηκε να απομακρυνθεί ο Γεωργίτσας και έτσι έφυγαν όλοι πακέτο.

Μεγάλες επιτυχίες με Αλ Χιλάλ

Μετά τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης κατάφερε να εξασφαλίσει συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων σε ομάδες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Σαουδική Αραβία. Τον Φεβρουάριο του 2015 ανάλαβε την Αλ Χιλάλ της Σαουδική Αραβία, εκεί κατέγραψε μια σπουδαία πορεία αφού κέρδισε δύο εγχώρια κύπελλα ενώ οδήγησε μια φορά την ομάδα στα προημιτελικά του Ασιατικού Τσαμπιονς Λιγκ και άλλη μια στην φάση των «16». Εν τέλει ο Δώνης αποχώρησε τον Μάιο του 2016 από την Αλ Χιλάλ έχοντας καθίσει στον πάγκο της 66 παιχνίδια παίρνοντας 45 νίκες, 11 ισοπαλίες και δέχτηκε μόνο 10 ήττες.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μετά την Αλ Χιλάλ ο Δώνης αναζήτησε και πήρε ακόμη ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο αυτή τη φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συγκεκριμένα η Σαρτζάχ ήταν η ομάδα που τον Σεμπτέμβριο του 2016 πρόσλαβε τον Ελλαδίτη τεχνικό. Η πορεία του εκεί δεν ήταν η αναμενόμενη αφού κάθισε στον πάγκο μόλις 13 αγώνες έχοντας 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Έτσι τον Δεκέμβριο του 2016 ήρθε η απόλυση του Δώνη ο οποίος από τότε είναι άνεργος.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X