ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Με Κωστή κόντρα στη Βιτορούλ;

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Η σημερινή μέρα αναμένεται να σηματοδοτήσει μια σειρά εξελίξεων στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ. Ο Μάριο Μπέιν θεωρείται «τελειωμένος» από τον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση του «διαζυγίου», κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Γιώργο Δώνη να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μάριο Μπέιν στον πάγκο, όπως αποκάλυψε πρώτη η ιστοσελίδα μας, www.24sports.com.cy, με χθεσινά αναλυτικά ρεπορτάζ.

Ακόμα κι αν προσληφθεί άμεσα ο Δώνης πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στο πάγκο του ΑΠΟΕΛ στον κρίσιμο επαναληπτικό της Τετάρτης με την Βιτορούλ, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να μάθει την ομάδα και να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Εκτός απροόπτου, στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την Βιτορούλ αναμένεται βρίσκεται στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» ο Γιώργος Κωστή, ο οποίος θα κληθεί για άλλη μια φορά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά (αυτή τη φορά στην Ευρώπη) και να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT