ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ο Δώνης δείχνει πολλά

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες δύο μέρες είναι ραγδαίες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ αφού η ήττα από την Βιτορούλ έφερε καταστάσεις επικίνδυνες για την ομάδα. Η 3η συνεχόμενη κακή εμφάνιση των πρωταθλητών θα στοιχίσει στον Μπέιν αφού εντός της μέρας πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και το διαζύγιο με τον Ολλανδό τεχνικό.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τα έχουν με όλους και με όλα και όχι άδικα αφού η ομάδα τους εδώ και καιρό σταμάτησε να εκπέμπει υγεία. Η λανθασμένη και άνευ λογικής απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κρίστιανσεν έφερε την ομάδα να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Champions League. Η αδυναμία της επιτροπής προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ να φέρει παίκτες που θα δώσουν άμεσες και ποιοτικές  λύσεις στην ομάδα έφεραν τους «γαλαζοκίτρινους» να αγωνίζονται στους αγώνες της χρονιάς με τις περσινές ρεζέρβες. Ο αποκλεισμός είναι πιο κοντά από ποτέ και αν τελικά έρθει θα φέρει έντονες αναταράξεις σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ αφού πλέον θα κινδυνεύει και η βιωσιμότητα της ομάδας.

Η διοίκηση της Εταιρείας το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί μέσα στον πανικό της να σώσει το διαφαινόμενο ναυάγιο. Είναι σε αυτά τα πλαίσια που φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει τα ηνία του πάγκου της ομάδας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί αφού οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Πάντως όταν πριν 2 μήνες ο Δώνης ήταν ξανά υποψήφιος για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ένας από τους λόγους που τελικά δεν επιλέχθηκε ήταν ο κουμπάρος του και γυμναστής του Γρηγόρης Γεωργίτσας. Τότε η διοίκηση της ομάδας ζητούσε από τον Δώνη να μην φέρει μαζί του τον Γεωργίτσα, όρος που τελικά δεν έγινε αποδεκτός από τον Ελλαδίτη. Τώρα τα πράγματα είναι ακριβώς αντίστροφα αφού ο ίδιος ο Δώνης έβαλε όρο στην διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ότι για να δεχθεί να έρθει πρέπει να έρθει μαζί του και όλο του το τεχνικό επιτελείο. Μπροστά στην πίεση του χρόνου ο όρος του Ελλαδίτη έγινε αποδεκτός. Αυτό από μόνο του είναι ένα στοιχείο του πόσο πολύ νοσεί ο ΑΠΟΕΛ και πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην ομάδα.

Οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα και δεν θα αργήσουμε να έχουμε νεότερα τόσο όσο αφορά το θέμα Μπέιν όσο και για το θέμα Γιώργος Δώνης. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καζάνι που βράζει και φαίνεται ότι αυτή τη φορά μια απομάκρυνση προπονητή δεν θα είναι αρκετή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση