ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται ο Δώνης αν…

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 24sports.com.cy η οποία πρώτη από το μεσημέρι αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Γιώργο Δώνη, ο Ελλαδίτης τεχνικός φάνηκε θετικός για την επιστροφή του στον Αρχάγγελο.

 Έχουμε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας για επαφές των δύο πλευρών για μια νέα συνεργασία τους. Παρά το ότι έχει πολύ δελεαστική πρόταση από την Ζάμαλεκ της Αιγύπτου, ο Δώνης θεωρεί ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα του να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιώργος Δώνης παρακολούθησε τον αγώνα των πρωταθλητών μας με τη Βιτορούλ και εξέφρασε την άποψη σε όσους τον βολιδοσκόπησαν ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ξαναβρεί την δυναμική για να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ο κ. Δώνης ήταν απόψε στο «Απόστολος Νικολαίδης» και παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα. Πάντως απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι να γίνει αποδεκτός ο όρος του Γιώργου Δώνη όπως, αν προκύψει συμφωνία να έρθει Κύπρο με ολόκληρο το επιτελείο των συνεργατών του, δηλαδή τους, Μάκη Αγγελίνα, Μίοντραγκ Μένταν, Γρηγόρη Γεωργίτσα και Παναγιώτη Μαλιαρίτσης.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X