ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα υπόψη και ο Ίβιτς στο ΑΠΟΕΛ

Ενώ αναμένεται από ώρα σε ώρα ανακοίνωση για την διακοπή της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Μάριο Μπέιν, οι διοικούντες της ομάδας άρχισαν ενέργειες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ολλανδού προπονητή. Έχουμε πληροφορηθεί ότι βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις του Γιώργου Δώνη.

Μάθαμε επίσης ότι προτάθηκε στους γαλαζοκίτρινους ο Βλάνταν Ίβιτς, πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σπουδαία καριέρα

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξόδεψε το μεγαλύτερο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ελλάδα αφήνοντας το στίγμα του σε όσες ομάδες αγωνίστηκε. Αυτές μάλιστα ήταν οι δύο μεγάλες ομάδες του Βορρά, ΠΑΟΚ και Άρης καθώς και η ΑΕΚ Αθηνών.

Παρτιζάν και Γερμανία

Ο Ίβιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε μια από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του, την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Εκεί σε 23 εμφανίσεις κατάφερε να εντυπωσιάσει αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος και ανάγκασε την Γκλάντμπαχ να τον αποκτήσει. Στους Γερμανούς ο Ίβιτς δεν έπεισε και κάπως έτσι ξεκίνησε η μακρά του ιστορία στην Ελλάδα.

Από τον Άρη στον ΠΑΟΚ!

Τον Ιανουάριο του 2005 η ΑΕΚ αποκτά με ελευθέρα τον ποδοσφαιριστή. Στην Ένωση μένει για 2,5 χρόνια όπου καταγράφει 65 συμμετοχές και πετυχαίνει 10 γκολ. Ακολούθως το καλοκαίρι του 2007 παίρνει μεταγραφή για Θεσσαλονίκη μεριά και συγκεκριμένα στον Άρη. Εκεί κάνει μια γεμάτη σεζόν καταγράφοντας 40 συμμετοχές πετυχαίνοντας 8 γκολ, ωστόσο δεν στεριώνει.

Κάπως έτσι μετά από ένα χρόνο καταλήγει στην ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά του ποδοσφαιρικά και προπονητικά. Στον ΠΑΟΚ μένει για τέσσερα χρόνια καταγράφοντας συνολικά 133 συμμετοχές πετυχαίνοντας 24 γκολ. Το 2012 και μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ αποφασίζει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Από υπηρεσιακός, μόνιμος

Ο «δικέφαλος του Βορρά» τον Μάρτη του 2016 τοποθετεί τον Ίβιτς ως υπηρεσιακό προπονητή αλλά τελικά τον Ιούνιο τον μονιμοποιεί στον πάγκο της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ κάνει μια από τις καλύτερες του χρονιές τα τελευταία χρόνια και τελικά κατακτά το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ. Ωστόσο κάνει μια πολύ κακή πορεία στα play-offs με αποτέλεσμα να χάσει την δεύτερη θέση. Αυτό ήταν που στοίχησε κυρίως στον Ίβιτς και τελικά απομακρύνθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τις φήμες να τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Παρτιζάν. Ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ και ο Βλάνταν Ίβιτς ακόμη παραμένει άνεργος.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT