ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Κατήφεια και προβληματισμός

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ μετά τη χθεσινή ήττα και την κάκιστη εμφάνιση

Αφίχθηκε στις 4:20 τα ξημερώματα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Το κλίμα στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων» είναι αρκετά βαρύ μετά από τη χθεσινή ήττα από την Βιτορούλ και κυρίως από την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας.

Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ είναι το ίδιο προβληματισμένοι με τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάλλοντας κατά πάντων.

Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των πρωταθλητών. Η θέση του Μάριο Μπέιν στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» είναι ιδιαίτερα επισφαλής. Οι δηλώσεις που έκανε ο Ολλανδός μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα επιβάρυναν περισσότερο τη θέση του.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, με ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της άμεσης απομάκρυνσης του Ολλανδού τεχνικού από τον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων». Είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρία του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ εντός της ημέρας για να παρθούν αποφάσεις για τη διόρθωση της κατάστασης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X