ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Γιατί να πιστεύει στην πρόκριση;

Ο ΑΠΟΕΛ χθες απογοήτευσε για ακόμη μια φορά τους οπαδούς του αφού δέχθηκε την ήττα μέσα στην Κωστάντζα με 1-0 και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να κάνουν ακόμη μια ανατροπή στο ΓΣΠ ωστόσο με τα όσα μας έδειξαν χθες αυτή φαντάζει πολύ δύσκολη.

Ο Μάριο Μπέιν μπορεί να δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του χθες και να λέει ότι της έλειψε μόνο η τελική πάσα ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» φάνηκαν να μην έχουν πλάνο μέσα στο γήπεδο να μην ξέρουν που να δώσουν την μπάλα και να μην ξέρουν πώς να αμυνθούν σωστά. Στις επιθέσεις της Βιτορούλ κάποιες φορές η άμυνα του ΑΠΟΕΛ σε έκανε να νομίζεις ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Άτσαλα μαρκαρίσματα, άσχημες απομακρύνσεις και κακές τοποθετήσεις. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήρθε περισσότερο από τύχη σε αντίθεση με το β’ ημίχρονο που η Βιτιρούλ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Το κέντρο του ΑΠΟΕΛ ήταν για ακόμη ένα αγώνα ανύπαρκτο, ο Μπερτόλιο προσπαθούσε άσκοπα ενώ τα τρεξίματα των Μοράις και Βινίσιους πήγαν χαμένα ενώ αμφότεροι δεν κατάφεραν να ελέγξουν σε κανένα σημείο του αγώνα τον χώρο του κέντρου.

Κάποια άλλη χρονιά θα λέγαμε ότι είναι στο χέρι του ΑΠΟΕΛ να πάρει την πρόκριση μέσα στο ΓΣΠ όμως φέτος είναι αλλιώς. Βλέποντας τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι τώρα δύσκολα καταλάβεις γιατί κάποιος να πιστεύει στην πρόκριση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αδυνατούν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι ενώ η ποιότητα της Βιτορούλ είναι τέτοια που μπορεί να τιμωρήσει τον ΑΠΟΕΛ. Οι τραυματίες αυξάνονται μέρα με την μέρα και χθες πρόκυψε και ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα. Ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας πιστεύει ότι όλα είναι καλά ενώ δεν διστάζει να ειρωνευτεί και τον κόσμο μέσω των τοποθετήσεών του.

Γενικά το κλίμα έχει στραβώσει στον ΑΠΟΕΛ και ο μόνος τρόπος να ξεστραβώσει είναι με το να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ελπίζουν εντός της εβδομάδας να έχουν επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών προκειμένου να πάνε με περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Λευκωσίας. Πάντως για να περάσει ο ΑΠΟΕΛ πρέπει πρώτα να αναγνωριστούν οι παθογένειές του και να βρεθούν οι τρόποι εξάλειψής τους.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X