ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Με ένα πονοκέφαλο λιγότερο

Η μέρα που ξημέρωσε είναι από αυτές που υπό προϋποθέσεις γράφονται στην ιστορία μιας ομάδας με χρυσά γράμματα. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα την Βιτορούλ και έχει την ευκαιρία να κάνει βήμα πρόκρισης σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ωστόσο το έργο των πρωταθλητών μας μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα βρεθούν γύρω στις 21:00 το βράδι ενώπιων μιας πολύ μεγάλης πρόκλησης και θα πρέπει η εμπειρία τους να «μιλήσει». Για να καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να φύγει σήμερα με σκορ πρόκρισης από την Ρουμανία θα πρέπει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό προς το καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες απέναντι στην Ντουντελάνζ. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με αρκετά ταλέντα στο ρόστερ της που διψούν για διακρίσεις, πόσο μάλλον Ευρωπαϊκές. Ο Χάτζι έχει περάσει για τα καλά την φιλοσοφία του στα «μωρά» του και αυτή δεν είναι άλλη από την φιλοσοφία του νικητή. Από την πλευρά του ο Μάριο Μπέιν δήλωσε χθες ευχαριστημένος με τον τρόπο που η ομάδα του αφομοιώνει την δική του φιλοσοφία και τόνισε πως σήμερα θα δούμε ένα βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ.

Πάντως τα νέα από την χθεσινή τελευταία προπόνηση ήταν καλά για τους πρωταθλητές αφού έγινε το αναμενόμενο και ο Ζίβκο Μιλάνοφ προπονήθηκε κανονικά. Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» θα έχει ένα πονοκέφαλο λιγότερο στην προσπάθεια του να καταρτίσει την εντεκάδα. Αν κρίνουμε πάντως από τις δηλώσεις του Μπέιν η εντεκάδα σήμερα δεν θα διαφέρει και πολύ από τους προηγούμενους αγώνες. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ανέφερε χθες ότι δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Από την δήλωση αυτή προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο Μάριο Μπέιν θα προβεί το μέγιστο σε δύο αλλαγές, ωστόσο η εκτίμησή μας είναι ότι δεδομένων και των απουσιών ο μόνος που ίσως πάρει φανέλα βασικού είναι ο Βάντερ στην θέση του Εμπεσίλιο. Ωστόσο ο Ολλανδός έδειξε μια συμπάθεια προς τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό επομένως δεν αποκλείεται να μην δούμε και καθόλου αλλαγές. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα παραταχθεί με τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια και τετράδα μπροστά του τους Λάγο, Μερκή, Ρουέδα και Μιλάνοφ (ή Αρτυματά). Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Όρ, Μοράις, Βινίσιους και Εμπεσίλιο (ή Βάντερ). Στην κορυφή θα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός της ομάδας, Ίγκορ Ντε Καμάργκο και πίσω του ο Εμπεσίλιο.

Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» δήλωσαν πολλάκις τις προηγούμενες μέρες ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Σήμερα είναι η μέρα που οι παρόντες πρέπει να βγάλουν σωστούς τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ. Πάντως ένα καλό αποτέλεσμα απόψε απέναντι στην Βιτορούλ θα είναι πολύ σημαντικό αφού οι πρωταθλητές μας θα επιστρέψουν με αισιοδοξία στην Λευκωσία και θα δώσουν την μάχη για την πρόκριση με τις επιλογές του Μάριο Μπέιν κατά πάσα πιθανότητα να αυξάνονται. 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X