ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπορούν οι παρόντες του ΑΠΟΕΛ;

Tο ερώτημα που εγείρεται είναι κατά πόσο οι συγκεκριμένοι παρόντες μπορούν να γράψουν ιστορία.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι πρωταθλητές μας βρίσκονται από χθες στην Ρουμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Κωστάντζα όπου θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξίδεψαν χθες έχοντας πολλές απουσίες με πιο σημαντική αυτή του επιθετικού της ομάδας Μίκαελ Ποτέ.

Ακόμη και την τελευταία στιγμή ένας τραυματισμός πλήγωσε τον ΑΠΟΕΛ και αυτό σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει καθώς οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι πάρα πολλοί για αυτή την εποχή. Μετά και τον τραυματισμό του Ποτέ ο Μάριο Μπέιν ξέμεινε με μόνο ένα επιθετικό, τον Ίγκορ Ντε Καμάργκο και ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να ανταποκριθεί στις πολύ ψηλές απαιτήσεις του αυριανού αγώνα. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν οι πρωταθλητές μας χθες να είχαν στην αποστολή τους ακόμη ένα επιθετικό αλλά ο προγραμματισμός δεν έτρεξε αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να πέφτει όλο το βάρος στον 33χρονο επιθετικό. Ωστόσο στα θετικά μπορεί να συγκαταλεχθεί το γεγονός ότι ο Ζίβκο Μιλάνοφ πέταξε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που δείχνει ότι ίσως βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Πάντως η σημερινή τελευταία προπόνηση είναι κρίσιμη για τον Βούλγαρο δεξιό οπισθοφύλακα που αν τελικά απουσιάσει θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ αφού δεν έχει ισάξιο αντικαταστάτη στη θέση την οποία αγωνίζεται.

Είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε με πολλές ελλείψεις στην Ρουμανία και το έργο των «γαλαζοκίτρινων» δεν θα είναι εύκολο. Αυτό που φροντίζουν να λένε όλοι οι παράγοντες της ομάδας είναι ότι «η ιστορία γράφεται από τους παρόντες» και δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου σε αυτό. Ωστόσο το ερώτημα που εγείρεται είναι κατά πόσο οι συγκεκριμένοι παρόντες μπορούν να γράψουν ιστορία. Απάντηση ξεκάθαρη σε δεν υπάρχει, αυτή θα την έχουμε αύριο γύρω στις 11 το βράδι όταν θα τελειώνει ο αγώνας. Ωστόσο οφείλουν όσοι ταξίδεψαν και κυρίως όσοι αγωνιστούν αύριο να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να φύγουν με το αποτέλεσμα που θα φέρνει το παιχνίδι της πρόκρισης στην Λευκωσία.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη και η διάσκεψη τύπου του Μάριο Μπέιν και θα περιμένουμε να ακούσουμε με αγωνία τα όσα θα πει. Είναι γεγονός ότι δέχθηκε και αυτός μπόλικη κριτική πρόσφατα αλλά έχει αύριο μιας πρώτης τάξεως να σταματήσει, έστω και προσωρινά, την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του. 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X