ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν παίζει μόνος του ο ΑΠΟΕΛ για Ντέβι

Σάββας Λαζανιάς

Η φημολογία περί επιστροφής του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ φουντώνει μέρα με τη μέρα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να πείσουν τον Αργεντινό να επιστρέψει στην ομάδα τους, στέλλοντας του μέσα από τα social media μηνύματα αγάπης και λατρείας. Αυτή η φημολογία συντηρείται και από τον ίδιο παίκτη ο οποίος έχει απαντήσει ουκ ολίγες φορές στα μηνύματα των οπαδών των «γαλαζοκίτρινων», δείχνοντας τους ξεκάθαρα ότι θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο.

Η περίπτωση του Ντε Βισνέντι είναι πολύπλοκη καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Σαμπάμπ και συν τις άλλοις το κασέ του είναι αρκετά ψηλό. Για να γίνει εφικτή η «λαϊκή απαίτηση» των ΑΠΟΕΛίστων να επιστρέψει ο Ντέβι στην ομάδα, θα πρέπει καταρχήν να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό όμιλο, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει μια οικονομική υπέρβαση.

Κατά δεύτερο λόγο θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Άραβες και παράλληλα να ρίξει αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις ο ποδοσφαιριστής. Στην παρούσα χρονική στιγμή φαντάζει αρκετά απομακρυσμένο το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντέβι όμως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στη συνέχεια καθώς βρισκόμαστε στη μέση της μεταγραφικής περιόδου.

 Σε μια άλλη εξέλιξη, σημερινό δημοσίευμα από την Πολωνία αναφέρει ότι ο Ντε Βισνέντι βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέγκια Βαρσοβίας, χωρίς να αναγράφονται περισσότερες λεπτομέρειες. Το δημοσίευμα φιλοξενείται σε ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Λέγκια.

Συνεπώς, ο ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα «εμπόδιο» από τα πολλά που υπάρχουν για να καταφέρει να ντύσει ξανά στα «γαλαζοκίτρινα» τον Ντέβι.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy/

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X