ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμπλέκουν ΑΠΟΕΛ με Κάτσια

Πρόταση συνεργασίας στον 33χρονο Ιταλό επιθετικό, Ντάνιελ Κάτσια, κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Resto del Carlino».

Πρόκειται για 33χρονο επιθετικό ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Άσκολι, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, με την οποία κατέγραψε 33 συμμετοχές και 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός επιθετικός είχε «παίξει» ξανά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2014. Ο Κάτσια ενημερώθηκε από τον προπονητή της Άσκολι ότι δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, για τον ποδοσφαιριστή έχει επιδείξει ενδιαφέρον και η Κρεμονέζε. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο 33χρονος επιθετικός δεν έδωσε καμία απάντηση στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσαν οι «γαλαζοκίτρινοι». Ο Κάτσια θα περιμένει ακόμη λίγες μέρες μήπως και προκύψουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για να έχει την ευκαιρία να επιλέξει την πιο συμφέρουσα πρόταση.

Αν και βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ο Κάτσια δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ιταλίας για να παίξει ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Λέτε να ξενιτευτεί στα 33 του;

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT