ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στόχος το καλό αποτέλεσμα»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο λίγο πριν η ομάδα του ΑΠΟΕΛ πετάξει για Ρουμανία για να αντιμετωπίσει την Βιτορούλ. Εκεί ήταν ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 95,0 και συντάκτης της ιστοσελίδας μας Γιώργος Παττίχης και μας μετέφερε όλα όσα είπε εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Επίσης σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση που είχαμε όσο αφορά τον Ζίβκο Μιλάνοφ είναι ότι ο ποδοσφαιριστής νιώθει καλά. Έτσι είπε ο ίδιος ο δεξιός οπισθοφύλακας στον απεσταλμένο μας Γιώργο Παττίχη ωστόσο αύριο στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Από την περιόδο 2009-2010, στο παιχνίδι με την Ντούντελανζ έχει συμπληρώσει 90 αγώνες και είναι ένα σημαντικό επίτευγμα που το πέτυχε επειδή κάθε επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας, έχουμε ως στόχο την είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο, είναι ένας κρίσιμος αγώνας και ετοιμαζόμαστε με αυτό τον στόχο. Θέλουμε αποτέλεσμα που θα μας δώσει την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση. Πάμε στην Ρουμανία για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την Βιτορούλ:

«Εμείς επικεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι μια ομάδα νεανική αλλά άπειρη στην Ευρώπη, έχουν ένα προπονητή που είναι Μίδας στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Την εμπειρία του Χάτζι την έχουμε και εμείς και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη εικόνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τους τραυματίες:

«Ο Ποτέ στην τελευταία προπόνηση είχε μια άτυχη στιγμή, θα παραμείνει εδώ για να αυξήσει τις πιθανότητές του για να παίξει στον επαναληπτικό. Το ίδιο και ο Καρλάο και ο Εφραίμ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ιστορία γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες».

Για το άγχος:

«Άγχος σε αυτούς τους σημαντικούς γύρους υπάρχει πάντα, ξέρουμε να το διαχειριζόμαστε το άγχος».

Για την εμπειρία:

«Θα φανεί στο γήπεδο πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η εμπειρία των ποδοσφαιριστών».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy/

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT