ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παρουσίασε Nurofen ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σήμερα και επίσημα ένα των νέων του χορηγό για την σεζόν 2017-18 ο οποίος είναι η εταιρεία Nurofen. Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Χίλτον. Το λογότυπο της εταιρείας θα εμφανίζεται στο πίσω μέρος του παντελονιού των πρωταθλητών.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το νέο της χορηγό, το Nurofen.

 

Το Nurofen θα είναι Επίσημος Χορηγός της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 και το brand name θα τοποθετεί στις επίσημες αγωνιστικές στολές της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τον νέο επίσημο χορηγό μας που για χάρη του ΑΠΟΕΛ επέλεξε για την μπλε στολή, τον κίτρινο μονοχρωματισμό.

Το Nurofen αποτελεί ένα παγκόσμιο brand name σκευασμάτων αντιμετώπισης του πόνου και συγκεκριμένα του πονοκέφαλου, των πόνων περιόδου, του πονόδοντου, των μυαλγιών, του πυρετού αλλά και του κρυολόγηματος.

Τα προϊόντα Nurofen διαθέτει στην Κυπριακή αγορά η εταιρεία Lifepharma (Z.A.M) Ltd, η οποία ιδρύθηκε το 2002 και έχει πλέον μακρόχρονη ιστορία στον φαρμακευτικό τομέα και στον τομέα της υγείας στην Κύπρο Από το 2006 η εταιρεία Lifepharma είναι πλέον μέλος του Ομίλου MSJ.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά πλειάδα φαρμακευτικών προϊόντων συνταγής, παγκοσμίου φήμης εταιρειών αλλά και προϊόντα παιδικής και κλινικής διατροφής. Η Lifepharma (Z.A.M) Ltd έχει παράλληλα επενδύσει και στην εισαγωγή διάθεση και διανομή, στην κυπριακή αγορά συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, όπως είναι και το Nurofen.

Δείτε το βίντεο.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X