ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταξίδι με ξεκάθαρο στόχο

Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα για Ρουμανία και ο στόχος του είναι ξεκάθαρος.

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του στην Κύπρο και ακολούθως θα ταξιδέψει στην Ρουμανία όπου θα αντιμετωπίσει την Βιτορούλ Κωστάντζα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο στόχος για τους πρωταθλητές μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από ένα αποτέλεσμα που θα φέρνει το παιχνίδι της πρόκρισης στην Λευκωσία.

Ο Μάριο Μπέιν θα γνωρίζει σήμερα κατά πόσο θα μπορεί να έχει τον Μιλάνοφ στην διάθεσή του ωστόσο αυτό το σενάριο μοιάζει πολύ απομακρυσμένο. Επίσης αγώνα δρόμου κάνουν οι Εφραίμ και Καρλάο αλλά πιθανότατα αμφότεροι θα μείνουν Κύπρο προκειμένου να είναι έτοιμοι στον επαναληπτικό. Ωστόσο όπως πολλάκις γράφτηκε ιστορία γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες και αυτό πρέπει να κάνουν ο Μάριο Μπέιν και οι ποδοσφαιριστές του.

Όταν ανακοινώθηκε η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ τις πρώτες μέρες επικρατούσε αυτή η παγωμάρα που προκαλεί το άγνωστο του αντιπάλου. Το γεγονός ότι η Βιτορούλ είναι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας αλλά και το γεγονός ότι τα πρώτα στοιχεία που αντλούσαμε έκαναν λόγω για μια πολύ ταλαντούχα και νεαρή ομάδα προκάλεσαν λίγη απαισιοδοξία στους φίλους της ομάδας. Με το που πέρασαν οι μέρες έγινε ξεκάθαρο ότι η Βιτορούλ δεν είναι καμιά ομάδα φόβητρο ενώ αντιθέτως έχει πολλές και χτυπητές αδυναμίες. Βέβαια αδυναμίες έχουν και οι πρωταθλητές μας και είναι σε αυτές που δούλεψε ο Μάριο Μπέιν όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν των αγώνων με την Ντουντελάνζ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ουσιαστικά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους αφού η αυριανή προπόνηση που απομένει είναι συνήθως σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αφού την επομένη ακολουθεί αγώνας. Ο Ολλανδός τεχνικός λογικά έχει κτίσει ένα πλάνο στο μυαλό του και ήδη θα προσπάθησε να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν, και που πρέπει να κτυπήσουν την Βιτορούλ.΄

Μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται δεδομένο ότι πρέπει να πηγαίνει πάντα για την νίκη όπου και αν αγωνίζεται. Οι «γαλαζοκίτρινοι» γνωρίζουν την συνταγή αφού το έκαναν πριν δύο χρόνια με την Μίντιλαντ και την σεζόν 2010-11 με την Γιάμπλονετς σε αντίστοιχους γύρους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βέβαια ακόμη και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα ή έστω ήττα με στενό σκορ θα αφήνει ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση και όλοι γνωρίζουμε ότι στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ αποκτά διαφορετική δυναμική.  

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X