ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν άλλαξε η κατάσταση

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε σήμερα πρωϊνή προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Βιτορούλ για τον γ' προκριματικό του Champions League. 

Όπως ενημερώνουν οι πρωταθλητές, δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με τα χθεσινά δεδομένα στο μέτωπο των τραυματιών αφού οι Καρλάο, Εφραίμ και Σόουζα ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσαν με ατομικό. Επίσης ο Μιλάνοφ έκανε φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. 

Η ομάδα του Μάριο Μπέιν θα κάνει και αύριο πρωϊνή προπόνηση και στη συνέχεια θα πετάξει για Ρουμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Κωστάντζα όπου θα γίνει ο αγώνας.

Αναλυτικά:

Μέρος του κανονικού προγράμματος έκαναν οι Carlao, Souza, Εφραίμ, ολοκληρώνοντας με ατομικό. Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Milanov.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΕΛ
Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ