ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πρώτα βελτίωση στο κέντρο

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στην Βιιτορούλ Κωστάντζα για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Οι διπλές αναμετρήσεις με τους Ρουμάνους θα είναι και οι κρισιμότερες για την σεζόν που έρχεται.

Για να καταφέρουν οι πρωταθλητές μας να πάρουν την πρόκριση πρέπει να βελτιωθούν αισθητά σε σχέση με τους αγώνες απέναντι στην Ντουντελάνζ. Είναι γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει άπαντες στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μάριο Μπέιν έχει λίγες μέρες μπροστά του για να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα ενώ την Δευτέρα θα ταξιδέψουν όλοι στην Ρουμανία προκειμένου να προσαρμοστούν καλύτερα.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο Ολλανδός τεχνικός σε αυτές τις μέρες που έχει μπροστά του είναι αναμφίβολα η λειτουργία της ομάδας του στον χώρο του κέντρου. Μέσα από τους πρώτους αγώνες φάνηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ υστερεί όσο αφορά την δυάδα στον άξονα. Αυτή η δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε οφείλεται κυρίως στην αδυναμία του Νούνο Μοράις να προσφέρει όσο μπορούσε και παλαιότερα ενώ ο Βινίσιους προς το παρών δεν είναι στην κατάσταση που βρισκόταν πριν ένα χρόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου ενώ επηρεάζεται και η ανάπτυξη της ομάδας λόγω της αδυναμίας του Μοράις να μοιράσει αποτελεσματικά παιχνίδι. Βέβαια η βελτίωση της ομάδας πρέπει να έρθει από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αφού η μόνη εναλλακτική επιλογή αυτή την στιγμή είναι ο Φαρίας και ο Αρτυματάς με τον πρώτο να φαίνεται ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του και τον δεύτερο πιθανότατα να πρέπει να αγωνιστεί ως μπακ.

Συνεπώς ο Μάριο Μπέιν πρέπει να βρει ένα τρόπο προκειμένου το κέντρο του να λειτουργήσει καλύτερα και να περιορίσει στο ελάχιστο τα λάθη. Η Βιιτορούλ είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ και δεν κουράζεται, ο ΑΠΟΕΛ σε αντιδιαστολή αυτών των δύο πρέπει να προτάξει την εμπειρία του από τέτοιου είδους αγώνες.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X