ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα εισιτήρια για Ρουμανία

Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στην Βιτορούλ. Δικαίωμα αγοράς έχουν οι πρώτοι 80 στο πρόγραμμα loyalty αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που απέμειναν μετά από αυτά που δόθηκαν στο ταξιδιωτικό γραφείο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5.5 ευρώ.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα για το 3ο προκριματικό γύρο του UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2017-2018, FC Viitorul - APOEL FC που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου 2017, 21:00 στο Central Stadium Hagi Academy, Ovidiu.

Μετά την διάθεση για τις ανάγκες του επίσημου ταξιδιωτικού πράκτορα TRAVELNET, της ομάδας και των συνεργατών, τα εισιτήρια που παραμένουν είναι 80, από τα 230 εισιτήρια κερκίδας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 80 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 955 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Από τη στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για τη διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα, εκτός εάν στη συνέχεια υπάρξει ελεύθερη προπώληση.

ΤΙΜΗ

€5.5 ή 25 LEI

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X