ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι...»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τον ευρωπαϊκό στόχο του ΑΠΟΕΛ:

«Ο ευρωπαϊκός στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να περάσει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στοχεύουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Βιτορούλ. Για να έρθουμε εδώ πετύχαμε τις νίκες πάνω στην Ντουντελάνζ».

Για το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ:

«Στο 2ο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο απαιτητικός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα έλεγξε το παιχνίδι κατά τα πρώτα 60 λεπτά. Έπαιξε ρόλο και η κούραση αλλά και η χαλάρωση λόγω του αποτελέσματος».

Για τη θετικό ντεμπούτο του Ρουέδα και τα νέα αποκτήματα:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν τραυματίζεται εύκολα όμως να που έτυχε. Επέστρεψε όμως σχετικά νωρίς σε σχέση με το πρόβλημα που είχε. Ο Ρουέδα αποκτήθηκε γιατί αποτελούσε τον καλύτερο αμυντικό του Ισραηλινού πρωταθλήματος, ειδικά των τελευταίων χρόνων. Τον αποκτήσαμε για να προσφέρει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο κέντρο της άμυνας. Ευελπιστούμε ότι και οι άλλες μεταγραφές οι οποίες ενσωματώνεται σιγά σιγά στην ομάδα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν των προσδοκιών μας και να δούμε ένα ΑΠΟΕΛ σαφώς πιο βελτιωμένο και πιο καλό αγωνιστικά. Ο πήχης είναι πάρα πολύ ψηλά σε ότι αφορά τις προσδοκίες για τους παίκτες που έρχονται στον ΑΠΟΕΛ αλλά ακριβώς για αυτό το λόγο είναι που τους αποκτάς».

Για τις αναμετρήσεις με την φιλόδοξη Βιτορούλ:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε και την νεανικότητα και τη δίψα που έχουν για διάκριση οι της Βιτορούλ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα, που ειδικά τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχει αποκτήσει τεράστιες παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι αυτό ένα πρόσημο που θα ήθελε να έχει η κάθε ομάδα. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να βελτιωνόμαστε εμείς γιατί ξέρουμε ότι ποιοτικά μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι στη Βιτορούλ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Για τους τραυματίες:

«Ο Μιλάνοφ θα αξιολογείται καθημερινά και αν είναι σε τέτοιο βαθμό έτοιμος που να μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Ρουμανία τότε θα συμπεριληφθεί. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους τρεις που είναι στο ιατρικό δελτίο. Για τον Νικόλα δεν θα κάνουμε αναφορά από τη στιγμή που έχει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα επαναφοράς. Ο Καρλάο, ο Σόουζα και ο Εφραίμ χθες ακολούθησαν μέρος της κανονικής προπόνησης».

Για τον αν προσεγγίστηκε ο ΑΠΟΕΛ από άλλη τηλεοπτική πλατφόρμα:

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο ελκυστικό όνομα στο τηλεοπτικό σκηνικό και αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να εντάξουν την πιο εμπορική ομάδα στο δικό τους πακέτο. Εμείς έχουμε πει κι άλλη φορά ότι ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει αυτό το πράγμα σε σχέση με το τι αξίζει να πάρει στα τηλεοπτικά και αυτό είναι που θα πράξουμε. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί για αυτό»

Για τα εισιτήρια που θα έχει στη διάθεση του ΑΠΟΕΛ για το ματς στη Ρουμανία:

«Δικαιούμαστε 250 εισιτήρια. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένας πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με τη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ».

Για τον αν δηλώθηκε ο Σόουζα στη λίστα για τον 3ο προκριματικό:

«Όχι δεν έχει δηλωθεί ο Σόουζα».

Για το αν υπάρχει κάποια μεταγραφική εξέλιξη:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Η προτεραιότητα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Όταν θα υπάρξει κάτι θα ενημερώσουμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση