ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κτύπα κι' άλλο...

Το πρόβλημα του Μιλάνοφ είναι το 5ο που έρχεται και κτυπά την ομάδα στους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει των αγώνων της χρονιάς απέναντι στην Βιτορούλ Κονστάντζα. Τα νέα από την χθεσινή προπόνηση δεν ήταν και τα καλύτερα αφού οι εκτιμήσεις που ήθελαν τον Μιλάνοφ να είχε γίνει αλλαγή για προληπτικούς λόγους δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας διαγνώστηκε με θλάση Α’ βαθμού στους προσαγωγούς γεγονός που τον θέτει εκτός μάχης για τον πρώτο αγώνα και εξαιρετικά αμφίβολο για τον επαναληπτικό. Το πρόβλημα του Μιλάνοφ είναι το 5ο που έρχεται και κτυπά την ομάδα στους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς. Δεν αρκούσε ο σοβαρός τραυματισμός του Νικόλα Ιωάννου καθώς και αυτός των Σόουζα και Εφραίμ αλλά και η ανετοιμότητα του Καρλάο ήρθε χθες και η θλάση για τον Μιλάνοφ και έδεσε το γλυκό. Μάλιστα το πρόβλημα γιγαντώνεται με τον τραυματισμό του Βούλγαρου οπισθοφύλακα αφού η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι μια θέση όπου ο ΑΠΟΕΛ στερείται από ισάξιες εναλλακτικές επιλογές.

Επομένως το άσμα του Θάνου Πετρέλη και συγκεκριμένα ο στίχος «Κτύπα κι’ άλλο, θα τ’ αντέξω» πρέπει να ταιριάξει γάντι σε αυτή την περίπτωση για τους πρωταθλητές μας. Οι πρωταθλητές μας οφείλουν να ζήσουν με τους τραυματισμούς, ο Μάριο Μπέιν πρέπει να δουλέψει με αυτούς που θα έχει στη διάθεσή του και να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πάντως το γεγονός ότι Καρλάο, Σόουζα και Εφραίμ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος συγκαταλέγεται στα θετικά της χθεσινής μέρας. Ωστόσο το ρεαλιστικό σενάριο είναι αυτό που τους θέλει να μπορούν να πάρουν λίγα λεπτά στον επαναληπτικό.

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικές, οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να κάνουν φύλλο και φτερό την Βιτορούλ προκειμένου να εντοπίσουν τα αδύναμά της στοιχεία. Με φυσιολογικά δεδομένα θα λέγαμε ότι η πρόκριση θα έπρεπε να έρθει εύκολα ή δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, η πρόκριση θα είναι άθλος. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση