ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δύσκολα θα βοηθήσουν

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα στην Κύπρο και το απόγευμα οι πρωταθλητές θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Βιτορούλ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν με το εισιτήριο πρόκρισης από το Λουξεμβούργο και πλέον αφήνουν πίσω τους τους αγώνες με την Ντουντελάνζ.

Οι πρωταθλητές μας έχουν μόνο 5 μέρες στην διάθεσή τους προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα «μωρά του Χάτζι» και όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Μάριο Μπέιν τόνισε χθες ότι κάθε μέρα λειτουργεί ευεργετικά προκειμένου η ομάδα του να βελτιώνεται ωστόσο είναι αμφίβολο το πόσο καλύτερος μπορεί να παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι στην Ρουμανία. Μάλιστα αυτό δείχνει ακόμη πιο δύσκολο όταν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα διαθέσιμα πρόσωπα για τον Ολλανδό τεχνικό.

Ουσιαστικά σήμερα θα γίνει επαναξιολόγηση της αποθεραπείας για τον Εφραίμ τον Καρλάο και τον Σόουζα ενώ θα διαφανεί αν τελικά ο Μιλάνοφ έχει κάποιο πρόβλημα αφού χθες έγινε αλλαγή περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Πάντως όσο αφορά τους πρώτους τρεις οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους αφού οι εκτιμήσεις λένε ότι δύσκολα προλαβαίνουν κάποιο αγώνα από τους δύο που θα γίνουν. Ο μόνος που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό είναι ο Εφραίμ ωστόσο σήμερα θα ξέρουμε πως προχωρά η κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους «γαλαζοκίτρινους» απέναντι στην Βιτορούλ. Ειδικά από την στιγμή που τρεις πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός ή πολύ δύσκολα θα δώσουν ουσιαστικές βοήθειες. Ωστόσο ιστορία γράφουν οι παρόντες και με αυτούς πρέπει να δουλέψει ο Μάριο Μπέιν.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X