ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το... σκάουτινγκ της Βιτορούλ

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Λουξεμβούργο και το παιχνίδι με την Ντουντελάντζ, αλλά στο βάθος υπάρχει και το κεφάλαιο Βιτορούλ Κοστάντζα καθώς σε περίπτωση πρόκρισης είναι ο επόμενος αντίπαλος. Η www.24sports.com.cy είδε τον αγώνα με την Γκαζ Μετάν και σας μεταφέρει όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Πώς ξεκίνησε:

Ο Γκιόργκι Χάτζι και οι παίκτες του ξεκινούν την υπεράσπιση του τίτλου που κέρδισαν πέρσι με εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Γκαζ Μετάν και τους παρατάσσει σε σχηματισμό 4-3-3.

Συγκεκριμένα τερματοφύλακας είναι ο Ραμνιτσεάνου, δεξιά στην άμυνα ο Μπολί και αριστερά ο Γκανέα. Τίρου και Κονσταντίν στο κέντρο της άμυνας. Νοτέλκου, Ντέζαπ και Κάσαρ η τριάδα στην άμυνα και στην επίθεση Τσίτου, Ερέρα και στην κορυφή ο Τουτσουτεάν.

Α' ημίχρονο

Χωρίς να ζοριστεί για να το καταφέρει, η Βιτορούλ απέκτησε σοβαρό προβάδισμα νίκης απέναντι στην Γκαζ Μετάν για την πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Έσπασε το τεχνητό οφσάιντ στο 31’ για να σκοράρει με τον Τσίτου ενώ στο 36’ ο Γκανέα με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0. Από τα στοιχεία που φαίνονται με την πρώτη ματιά, η Βιτορούλ έπαιζε συνεχώς με τη μπάλα κάτω ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα και με τους παίκτες της να κάνουν διαρκή κίνηση χωρίς την μπάλα.

Σε κάποιες στιγμές οι της Γκαζ Μετάν τους έβαζαν πίεση ψηλά, αλλά μπορούσαν να ελευθερώσουν το χώρο σε ικανοποιητικό βαθμό. Όλα αυτά ως πρώτα συμπεράσματα από ένα ημίχρονο αγώνα.

Β' ημίχρονο

H Βιτορούλ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς στα αρχικά στάδια της επανάληψης, με τον πρώην παίκτη της Δόξας να μπαίνει στο 58’ στη θέση του εκ των σκόρερ Τσίτου. Τέσσερα λεπτά μετά από ωραία ανάπτυξη με τη συμμετοχή αρκετών παικτών ήρθε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Τουτσουτεάν, κεντρικός φορ αυτός, από σέντρα από δεξιά.

Το γκολ πανηγυρίστηκε με τους παίκτες να τρέχουν προς τον πάγκο και τον προπονητή Χάτζι. Μετά το γκολ ο ρυθμός τους έπεσε και βρήκε και η Γκαζ Μετάν μερικές καλές ευκαιρίες που τέσταραν τον Ραμνιτσεάνου. Το σκορ όμως δεν άλλαξε και οι πρωταθλητές Ρουμανίας πήραν τη νίκη δίκαια.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT