ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί πληρώνονται από Πιέρο

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ ήταν προσκεκλημένος την εκπομπή «Pressing» του συνάδελφου, Ανδρέα Βιολάρη. Μετά από έντονο πρεσάρισμα ο διοικητικός ηγέτης των «μαυροπράσινων» μας αποκάλυψε και ποιες ομάδες πήραν λεφτά από την μεταγραφή του Πιέρου στην Κοπεγχάγη.

Μεταξύ αυτών των ομάδων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός αλλά και άλλη μια ομάδα με την οποία αγωνίστηκε παλαιότερα ο διεθνής επιθετικός. Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Σεραφείμ.

Για την μεταγραφή του Πιέρου: «Ήταν κάτι που ήταν φυσικό επακόλουθο της εξέλιξης και της δουλειάς που έκανε ο ποδοσφαιριστής τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πιέρος είναι παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να πάρουν και αυτοί μεταγραφή. Ο Πιέρος πήγε κάποια εκατομμύρια στην Κοπεγχάγη και αν συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά με περισσότερα χρήματα».

Για τα λεφτά που πήρε ο Ολυμπιακός: «Όταν έγινε η μεταγραφή είχαμε στείλει επιστολή ότι δικαιούμαστε κάποια λεφτά και αμέσως μας απάντησαν ότι δικαιούμαστε συγκεκριμένο ποσό και άμεσα έγινε το έμβασμα. Να ξέρετε όμως ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που δικαιούτε λεφτά για τον Πιέρο αλλά και όλες οι ομάδες που αγωνίστηκε ο Πιέρος».

Ποιες ομάδες δικαιούνται λεφτά για τον Πιέρο: «Αν δεν κάνω λάθος ο Πιέρος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Nuevo Campo οι οποίες, νομίζω έπαιξαν μια χρονιά στο πρωτάθλημα σαν Εθνικός Λατσιών».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X