ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στη λίστα ο Γκονζάλες

Ο προγραμματισμός συνεχίζει να τρέχει στον ΑΠΟΕΛ και η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που προτείνονται είναι μεγάλη. Το θέμα ενίσχυσης δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου η ενίσχυση με ποδοσφαιριστές νεαρούς είναι κάτι που πάντα ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ.

Στο πλαίσιο αυτό ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε και εξετάζεται τόσο από τον Μάριο Μπέιν όσο και από την επιτροπή προγραμματισμού είναι ο Βάλτερ Γκονζάλες. Πρόκειται για 22χρονο Παραγουανό επιθετικό, ο οποίος τις περασμένες 2 σεζόν φορούσε τα χρώματα της Αρούκα στην Πορτογαλία, όντας δανεικός από την Ολίμπια.

Ο νεαρός επιθετικός μετρά 12 τέρματα τις τελευταίες δυο σεζόν ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 49 αγώνες. Πάντως το θετικό της περίπτωσης Γκονζάλες δεν άλλο από το γεγονός πως μπορεί να δηλωθεί στον κατάλογο Β’ και έτσι στον ΑΠΟΕΛ δεν θα χρειαστεί αποδέσμευση άλλου ποδοσφαιριστή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το όνομα του Γκονζάλες συνδέθηκε έντονα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς τον περασμένα Μάη αν και η περίπτωση του δεν προχώρησε.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X