ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μικρό διάστημα, μεγάλη βελτίωση

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει από σήμερα κανονικά την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού απέναντι στην Ντουντελάνζ την ερχόμενη Τετάρτη. Ουσιαστικά η σημερινή θα είναι μια από τις τελευταίες προπονήσεις επί Κυπριακού εδάφους αφού η ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσει για Λουξεμβούργο.

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειχναν να τα έχουν χαμένα ενώ αδυνατούσαν να αναπτυχθούν σωστά. Μάλιστα αν δεν ήταν τυχεροί σε 2-3 περιπτώσεις ίσως να δέχονταν και γκολ και τώρα να μιλούσαμε για άλλα δεδομένα. Ο Μάριο Μπέιν παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και ότι θα πρέπει στη συνέχεια να παίξει καλύτερα.

Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν ευνοϊκό για τους πρωταθλητές μας και ουσιαστικά να τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης αφού θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μείνουν εκτός, ωστόσο η βελτίωση είναι επιβεβλημένη. Παρόλα αυτά το διάστημα που είχε ο ΑΠΟΕΛ μπροστά του για να βελτιωθεί ήταν πολύ μικρό σε αντίθεση με την βελτίωση που πρέπει να είναι μεγάλη. Ο Μάριο Μπέιν αυτές τις μέρες δούλεψε και θα δουλέψεις τις παθογένειες που παρουσιάστηκαν ενώ θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του ακόμη περισσότερο την φιλοσοφία του. Στο να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη ίσως βοηθήσει και η επιστροφή του Ρουέδα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπολογίζεται ως η βασική λύση στην άμυνα των «γαλαζοκιτρίνων» και πιθανότατα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Έτσι όσο αφορά την άμυνα ο Μπέιν δεν θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης ενώ ο Ρουέδα ίσως να μπορεί να βοηθήσει και στο να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω.

Εν πάση περιπτώσει η μέρα του αγώνα πλησιάζει και οι οπαδοί της ομάδας θέλουν να δουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τον ΑΠΟΕΛ. Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιαστούν βελτιωμένοι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την υπόθεση πρόκριση και πλέον θα μπορούν να στραφούν αποκλειστικά στην Βιτορούλ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X