ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το μοναδικό συμπέρασμα

Το μόνο ουσιαστικό στοιχείο που προκύπτει από το χθεσινό φιλικό είναι ότι ο Ρουέδα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε χθες ακόμη ένα φιλικό απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι και πανηγύρισε την νίκη με 3-0. Από τον χθεσινό αγώνα θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, ακόμη και να υπερβάλουμε για την εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών ή για τον δείκτη του σκορ.

Ωστόσο στο μόνο στοιχείο που θα αναφερθούμε είναι στην παρουσία του Ρουέδα στην εντεκάδα η οποία από μόνη της λέει πολλά. Δεν θα πούμε για το γκολ που πέτυχε ούτε θα υπερβάλουμε για το αν έλειψε από τον ΑΠΟΕΛ ο ποδοσφαιριστής ή για την «εντυπωσιακή» εμφάνισή του. Το μόνο ουσιαστικό στοιχείο που προκύπτει από το χθεσινό φιλικό είναι ότι ο Ρουέδα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, εξάλλου γι’ αυτό τον λόγο έγινε και το χθεσινό φιλικό για να διαπιστωθεί η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή. Ο Ρουέδα αγωνίστηκε για 60 λεπτά και έπειτα αποχώρησε κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι υπολογίζεται για βασικός στον αγώνα της Τετάρτης.

Δεδομένου ότι ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής κατέφυγε σε λύσεις ανάγκης για να καλύψει την θέση του στόπερ φέρνει τον Ρουέδα κοντά στην πραγματοποίηση του επίσημού του ντεμπούτου. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετά και τα χθεσινά 60 λεπτά δείχνει να είναι έτοιμος για αγωνιστική δράση και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Μάριο Μπέιν. Επίσης το γεγονός ότι αγωνίζεται σε μια θέση που δεν απαιτεί πολλά τρεξίματα ευνοεί τυχόν τοποθέτησή του στο αρχικό σχήμα.

Όσο αφορά το χθεσινό φιλικό δεν θα αναφερθούμε ούτε στο γκολ του Ποτέ που «στέλνει μηνύματα» ούτε σε αυτό του Φαρίας που «δείχνει σιγά σιγά να προσαρμόζεται». Όλα αυτά είναι υπερβολές και ειδικά μέσα από φιλικούς αγώνες δύσκολα βγαίνουν συμπεράσματα. Ο Μάριο Μπέιν γνωρίζει καλύτερα από όλους αφού αυτός είναι που παρακολουθεί καθημερινά τους ποδοσφαιριστές μέσα από τις προπονήσεις. Αν ο ίδιος κρίνει ότι πρέπει να κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα τότε θα το πράξει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X