ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έτρεξα πρώτος στον Διονύση»

Ο Διονύσης Χιώτης ήταν καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πορεία του στον ΑΠΟΕΛ. Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε για λίγο και ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου που μίλησε για τον Χιώτη.

Αναλυτικά τι είπε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου:

Για την πρόκριση στους «8»:

«Δείτε το βίντεο να δείτε ποιος έτρεξε πρώτος πάνω στον Διονύση».

Για τον Χιώτη:

«Είναι ένα παιδί που η δουλειά ήταν πάνω απ’ όλα, έξω από το γήπεδο ήταν όλος χαμόγελο όλο χαρά και διάθεση και ήθελε να κάνει καλαμπούρι με όλους. Ήξερε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά να φωνάξει να βοηθήσει και η καθοδήγηση από τον Διονύση ήταν όπως έπρεπε να είναι».

Για την ομάδα:

«Είμαστε στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, πρώτα με το καλό φέτος να περάσουμε σε ομίλους, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και βλέπουμε, έχω ακόμη πολλές δυνάμεις σίγουρα δεν θα παίζω μέχρι τα 40».

Για την παρουσία του στην Λάρισα:

«Ήταν και ο Στάθης μαζί μου στην Λάρισα, πήραμε το κύπελλο και την επόμενη χρονιά μπήκαμε στους ομίλους του Europa League».

Για τις υπερβάσεις με Λάρισα και ΑΠΟΕΛ:

«Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα, ήταν τεράστιες υπερβάσεις και για την Λάρισα και για τον ΑΠΟΕΛ να επαναλάβει αυτό τον άθλο. Η ομάδα που τα πετυχαίνει αυτά είναι η ομάδα που έχει φιλοδοξίες όνειρα. Σίγουρα κανείς δεν λέει από την αρχή ότι θέλει να μπει στους ομίλους ούτε ότι η Λάρισα θα κατακτήσει το Champions League, όλα γίνονται βήμα βήμα».

Για το αν θα κλείσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ:

«Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εμένα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν, θέλω να τελειώσω στον ΑΠΟΕΛ την καριέρα μου».

Ο Χιώτης στον Νεκτάριο:

«Καλή επιτυχία στον Νεκτάριο, να περάσουνε στους ομίλους, πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να περάσω και εγώ να δω και κανένα παιχνίδι Champions League».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X