ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σύντομα να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που θέλουμε»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για το παιχνίδι κόντρα στην Ντούντελανζ, τον επαναληπτικό στο Λουξεμβούργο, τα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας για στήριξη.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το παιχνίδι με την Ντούντελανζ : «Από την στιγμή που ήμασταν στην έδρα μας, θέλαμε ένα αποτέλεσμα που θα έθετε σαφείς βάσεις πρόκρισης. Ήταν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο στον επαναληπτικό. Ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι είχε μια απόδοση με τα καλά και τα κακά της. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σ ‘ ένα παιχνίδι με την μπάλα κάτω, με ταχύτητα και αντίληψη, τόσο αμυντικά όσο και οργανωτικά. Αυτό που ζητούμε όλοι είναι η βελτίωση με ουσία στο παιχνίδι μας. Αυτό που μας έλειπε με την Ντούντελανζ είναι η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία και να είμαστε πιο ουσιαστικοί και δημιουργικοί στο τελευταίο κομμάτι της επίθεσης. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μετρά το αποτέλεσμα και με αυτό θα πάμε στο Λουξεμβούργο για πρόκριση.»

Για τον επαναληπτικό και την δουλειά που γίνεται : "Όταν μιλάμε για δεύτερο προκριματικό, μετρά η πρόκριση, καθώς δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Αναμένουμε ότι κάθε μέρα που περνά είναι μια επιπλέον μέρα δουλειάς και πνευματικής ξεκούρασης μετά από την περσινή επίπονη σεζόν. Κάθε μέρα είναι χρήσιμη."

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι δύσκολο να προλάβει ο Καρλάο για τον επαναληπτικό. Αυτός που θα είναι ετοιμοπόλεμος είναι ο Ρουέδα που προπονείται κανονικά. Ο Όαρ έχει ένα κτύπημα, αλλά μάλλον θα βρίσκεται στην αποστολή. Θα ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ωρο. Θα έχουμε και φιλικό στο Δασάκι το Σάββατο με τον Εθνικό και θα αγωνιστούν όσοι δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη.»

Για Εφραίμ : «Ο Εφραίμ έχει ανεβάσει ρυθμούς. Κάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο. Είναι θέμα του ποδοσφαιριστή το πότε θα μπει στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.»

Για την τηλεοπτική μετάδοση του επαναληπτικού: Δεν είναι θέμα των ομάδων και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Απ’ότι είδα και χθες στο παιχνίδι της ΑΕΛ ήταν μια παραγωγή με τα ελάχιστα μέσα. Ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες για τηλεοπτική μετάδοση.»

Και ένα μήνυμα προς τον κόσμο : «Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ο ΑΠΟΕΛίστας ξέρει καλά ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη. Οι προσδοκίες είναι υψηλές. Πρέπει να ζητάμε υπομονή και να την επιδεικνύουμε κιόλας. Αυτή την στήριξη να την δίνει εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως πολύ σύντομα θα δούμε το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε.»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση