ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η γιούχα και η βελτίωση

Ο Μάριο Μπέιν γνωρίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ απαγορεύεται να παρουσιαστεί ξανά τόσο κακός στον επαναληπτικό.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα απέναντι στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Εκεί οι πρωταθλητές μας πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι αλλιώς κινδυνεύουν να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Η εικόνα της ομάδας στον αγώνα της Τετάρτης ήταν αποκαρδιωτική και δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς αυτή η εικόνα οδήγησε και σε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στο ΓΣΠ που είναι σίγουρα λανθασμένες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βλέποντας την ομάδα να παραπαίει στον αγωνιστικό χώρο και να κινδυνεύει 2-3 φορές μέσα στο παιχνίδι άρχισε τα γιουχαΐσματα. Αυτά είχαν αποδέκτες κυρίως τον προπονητή αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι αντιληπτό και κατανοητό οι φίλοι της ομάδας να είναι απογοητευμένοι από την εικόνα που έβλεπαν ωστόσο τα γιουχαΐσματα στον πρώτο ουσιαστικά επίσημο 60λεπτο δεν ωφελούν πουθενά.

Είναι γεγονός ότι ο Μάριο Μπέιν έδειχνε να μην μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας από τον πάγκο ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειχναν ανίκανοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του αγώνα. Όμως όταν κάποιος ακούει γιούχα από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ότι θα γεμίσει με περισσότερο άγχος και πίεση. Βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο και πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, ο κόσμος σωστά και φυσιολογικά διαμαρτύρεται αφού θέλει να δει μια ομάδα καλύτερη από την περσινή και όχι χειρότερη. Πρέπει όμως να δώσει και λίγο χρόνο στους αρμόδιους για να φτιάξουν την κατάσταση. Η ομάδα κτίζεται για να είναι έτοιμη να αποδώσει σε τοπ επίπεδο σε δύο εβδομάδες που ξεκινά ο πολύ κρίσιμος γ’ προκριματικός επομένως χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή. Αυτή την υπομονή είναι που γενικά δεν έχουμε σαν λαός και ακριβώς η έλλειψη αυτής έφερε και τα γιουχαΐσματα προχθές στο ΓΣΠ.

Εν πάση περιπτώσει ο Μάριο Μπέιν γνωρίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ απαγορεύεται να παρουσιαστεί ξανά τόσο κακός στον επαναληπτικό. Θα δουλέψει αυτές τις μέρες προκειμένου να βελτιώσει πράγματα και η ομάδα να εμφανιστεί καλυτερη. Η νίκη που πήραν οι «γαλαζοκίτρινοι» το βράδυ της Τετάρτης ήταν το μόνο θετικό και πλέον πρέπει να το εκμεταλλευτούν αν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πιθανή αντίπαλο που θα μάθουν σήμερα στην κλήρωση για τον γ’ προκριματικό. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT