ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν τελείωσε τίποτα»

Ο Ντίνο Τόπμελερ μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά:

Αν είναι ευχαριστημένος και για τις πιθανότητες της ομάδας του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολλοί δεν περίμεναν αυτό το ποδόσφαιρο από εμάς. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, αξίζαμε περισσότερα, παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που όταν της δώσεις την ευκαιρία μπορεί να σε τιμωρήσει, δεν τελείωσε τίποτα ακόμη».

Αν υπάρχει απογοήτευση:

«Σαφώς και υπάρχει, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο αλλά δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχαμε ένα καλό πλάνο όπως θέλαμε και πήραμε ένα σκορ που αφήνει τις ελπίδες πρόκρισης ζωντανές».

Για την καλή απόδοση παρά την ζέστη:

«Γνωρίζαμε ότι δεν είναι εύκολο να παίζουμε στην Κύπρο με αυτή την θερμοκρασία, είμαι περήφανος για την απόδοση της ομάδας μου, απογοητευμένος που δεν σκοράραμε. Δεν περιμέναμε να παίξουμε τόσο καλά απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια αποτελέσματα όπως αυτά που πήρε πέρσι».

Για το τι μπορεί να αλλάξει σε μια εβδομάδα:

«Δεν ξέρω πόσες αλλαγές μπορούμε να δούμε στο προφίλ των ομάδων, εξακολουθούμε να είμαστε το αουτσάιντερ. Θα πρέπει να περιμένουμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X