ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν μου άρεσε η εμφάνιση»

Ο Μάριο Μπέιν μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ντουντελάνζ δήλωσε ότι τώρα ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάει Λουξεμβούργο και να καθαρίσει τη δουλειά.

Αναλυτικά:

Για το ότι απογοήτευσε η εμφάνιση της ομάδας:

«Αν δούμε το πρώτο ημίχρονο τα πρώτα 20 λεπτά δεν είχαμε καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ. Μετά ανεβάσαμε την κατοχή βελτιώσαμε την εμφάνισή μας και είχαμε και την φάση με το δοκάρι, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο β' ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ανεβήκαμε περισσότερο και κινδυνεύσαμε αλλά δεν δεχθήκαμε γκολ πάλι. Στο τέλος μετρά το αποτέλεσμα και ευτυχώς βρήκαμε το γκολ και την νίκη».

Αν του άρεσε η ομάδα:

«Δεν είπα ότι είμαι ευχαριστημένος, είπα ότι είναι σημαντικό αποτέλεσμα το 1-0. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν δεν βρεις τον χώρο να φτιάξεις ευκαιρίες ο αντίπαλος μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αποτέλεσμα και πάμε με νίκη στο Λουξεμβούργο».

Για το τι υπόσχεται στον κόσμο:

«Νομίζω δεν είναι να υποσχεθούμε αλλά να παίξουμε ποδόσφαιρο που θέλω να παίζουμε, να κτίζει από πίσω, αυτό θέλω να βλέπω και αυτό θέλω να δω τον ΑΠΟΕΛ να παίζει. Είναι αρχή της χρονιάς, γίνονται κάποια λάθη, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν την θέληση και σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον».

Για τον Όαρ:

«Για την κατάσταση του Όαρ πρέπει να περιμένουμε, άκουσα τον κόσμο και δεν είχα πρόθεση να κάνω αλλαγή τον Όαρ. Δέχθηκε κτύπημα που του προκάλεσε σχίσιμο, μπορούσε να συνεχίσει στο ημίχρονο αλλά μετά δέχθηκε ξανά κτύπημα και θελήσαμε να τον κάνουμε αλλαγή για να τον έχουμε σίγουρα την άλλη εβδομάδα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ομάδα να βάζει 5 γκολ και να παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν γίνεται αυτό σε τέτοια εποχή. Κρατώ την θέληση της ομάδας και το αποτέλεσμα και αν δούμε το αποτέλεσμα όλων των αποψινών σκορ φαίνεται πόσο δύσκολα είναι τα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο».

Για το αν νιώθει την πίεση του αποκλεισμού:

«Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που είπα ότι η Ευρώπη είναι ένας κύριως στόχος της σεζόν και πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Είναι γι' αυτό που κρατώ το σκορ, είναι σημαντικό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και για τους παίκτες. Πρέπει να παίξουμε καλό πόδοσφαιρο».

Αν έμεινε έκπληκτος από την απόδοση της Ντουντελάνζ:

«Όχι καθόλου, είδαμε την Ντουντελάνζ στο φιλικό με την Σταντάρ, την αντιπετωπίσαμε με σεβασμό, έχει τις δικές της αρετές η Ντουντελάνζ. Το παιχνίδι στο Λουξεμβούργο ίσως είναι διαφορετικό γιατί πρέπει να ανοιχτεί η Ντουντελάνζ και ίσως βρούμε χώρους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση