ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πρόκληση χωρίς δεύτερη ευκαιρία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ντουντελάνζ, τον Καρλάο, τα νέα των προπονήσεων αλλά και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ: «Στόχος και ευχή είναι να ξεκινήσουμε αυτό το Ευρωπαϊκό οδοιπορικό και να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Κάθε χρονιά είναι μια διαφορετική ιστορία. Έχει τις δικές της δυσκολίες και τις δικές της παραμέτρους. Με βάση τις αναλύσεις που έχουν γίνει για την Ντουντελάνζ είναι μια ομάδα με τη σημασία της λέξης. Πάρα πολύ συμπαγής και δεν μπορείς εφησυχαστείς. Αυτό πάντως που ειπώθηκε από τον προπονητή μας μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο είναι σημαντικό. Είδε κάποια καλά στοιχεία αλλά και άλλα που θα δουλέψει μέσα στις προπονήσεις. Υπάρχει πάρα πολλή δουλειά στο τακτικό κομμάτι κι αναμένουμε αυτή η δουλειά να φανεί και στο γήπεδο. Αυτό βέβαια είναι θέμα χρόνου. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναγνωρίσουν την σημαντικότητα τέτοιων παιχνιδιών, που είναι και τα πιο κρίσιμα καθώς δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία».

Για τους τραυματίες: «Είναι θετικό το ότι επέστρεψε χθες ο Ρουέδα και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή, ο οποίος θα τον χρησιμοποιήσει όταν το κρίνει. Εκτός είναι ο Εφραίμ και ο Νικόλας Ιωάννου που επέστρεψε στην Κύπρο. Είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ο Νικόλας και ευελπιστούμε να τον έχουμε το συντομότερο στην ομάδα».

Για τον Καρλαό: «Σαφώς και κοιτάζαμε άλλες περιπτώσεις καθώς υπάρχαν αρκετά εμπόδια για την επιστροφή Καρλάο. Είχαμε κοιτάξει κάποιες περιπτώσεις όπως του Σκιέλβικ της Ρόζενμποργκ αλλά δεν προχώρησε και σε εκείνο το σημείο ο Καρλάο επέστρεψε για συζητήσεις. Το δύσκολο ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή με την Τορίνο. Βρίκαμε τη χρυσή τομή καταλήξαμε σε μια φόρμουλα ώστε το ΑΠΟΕΛ να έχει τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι».

Για πιθανές αποχωρήσεις: «Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή το θέμα των αποδεσμεύσεων καθώς μέχρι τα μέσα Αυγούστου πρέπει να δηλωθούν οι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Κύπρο και διαφορετικά στην ΟΥΕΦΑ. Θα γίνει μια επαναξιολόγηση του ρόστερ στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα δούμε».

Για την κατάσταση του Καρλάο: «Ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει μερικές μέρες άδεια και μετά έκανε κάποιες προπονήσεις με την Κορίνθιανς όμως αντιλαμβάνεστε ότι είναι διαφορετικό. Το θέμα είναι η φυσική κατάσταση. Ο Καρλάο ξέρει τους παίκτες, τα αποδυτήρια, τη φιλοσοφία. Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής».

Για τον κόσμο: «Το τι συμβαίνει με τον κόσμο του δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια. Η πραγματικότητα είναι πως το orange shop είχε κλείσει με 5850 εισιτήρια διαρκείας και πολύ πιθανό σήμερα το πρωί, που δεν έχω ενημέρωση, να έχει φτάσει τις 6000. Είναι αριθμοί που δεν είχαμε πέρσι και σίγουρα θα περάσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ περιμένουμε περίπου 10 χιλιάδες, όμως με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ τα πάντα είναι πιθανά».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT