ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ζητούμενο και ο Καρλάο

Ο ΑΠΟΕΛ πλέον μετρά αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς αφού την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου στο ΓΣΠ. Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League και οι «γαλαζοκίτρινοι» εύχονται να δώσουν πολλούς για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το ζητούμενο απέναντι στην Ντουντελάνζ δεν είναι άλλο από την νίκη που θα δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους πρωταθλητές. Στο στάδιο που βρισκόμαστε δεν μετρά ούτε η καλή εμφάνιση ούτε το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Μια νίκη θα είναι πάρα πολύ σημαντική για την συνέχεια αφού θα συνοδευτεί από πολλές προεκτάσεις. Βέβαια κάποιες φορές για να έρθει η νίκη πρέπει η ομάδα να παίξει καλά ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Μια από τις προεκτάσεις ενός πιθανού σκορ πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη έχει να κάνει και με τους ανέτοιμους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Εφραίμ και Ρουέδα καθώς και ο Καρλάο που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί σήμερα. Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» πάρουν σκορ πρόκρισης τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά συμμετοχής στον επαναληπτικό και να είναι πανέτοιμοι για τον γ’ προκριματικό γύρο. Βέβαια θα πρέπει πρώτα οι πρώτοι δύο να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και ο Καρλάο να μην αντιμετωπίσει κάποιο τραυματισμό.

Έχοντας λοιπόν αυτά τα δεδομένα υπόψιν ο Μάριο Μπέιν καταστρώνει τα πλάνα του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Πολλές αλλαγές στα πρόσωπα δεν αναμένεται να δούμε σε σχέση με το φιλικό με τον Πανινώνιο ωστόσο ίσως υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις όσο αφορά τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση